Prima pagină » Titlurile zilei » Răsturnare de situație! Hoții din Moțca, care au furat toate economiile unei bătrâne din Iași, au fost, din nou, arestați

Răsturnare de situație! Hoții din Moțca, care au furat toate economiile unei bătrâne din Iași, au fost, din nou, arestați

09 sept. 2024, 02:00, 5 ,
Dragoș SAVIN în Titlurile zilei

Hoții din Moțca, care au furat toate economiile unei bătrâne din Iași, au fost arestați. După ce judecătorii de la Judecătoria Iași i-au lăsat să plece acasă, procurorii au contestat decizia, iar acum, judecătorii de la Tribunalul Iași au decis arestarea indivizilor

Furdulea Narcis, Nunucă Emanuel și Nunucă Costel-Viorel, hoții din Moțca care au furat toate economiile unei bătrâne din Iași, au fost din nou arestați. Zilele trecute, judecătorii de la Tribunalul Iași au rejudecat cauza, asta după ce, inițial, judecătorii de la Judecătoria Iași au decis să-i lase pe infractori acasă.

„Respinge, ca nefondate, contestațiile formulate de inculpații Furdulea Narcis, Nunucă Emanuel și Nunucă Costel-Viorel, împotriva încheierii nr. 192 M.P./31.08.2024, pronunţată de judecătorul de drepturi și libertăți, din cadrul Judecătoriei Iași, în dosarul nr. 29510/245/2024. Admite contestația formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași împotriva încheierii nr. 192 M.P./31.08.2024, pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți, din cadrul Judecătoriei Iași, în dosarul nr. 29510/245/2024, încheiere pe care o desființează integral. Rejudecând cauza: Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, în dosarul de urmărire penală, nr. 7815/261/P/2024, privind pe inculpații Furdulea Narcis, Nunucă Emanuel și Nunucă Costel-Viorel și, în consecință, dispune arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 zile, începând cu data punerii efective, în executare, a mandatelor de arestare preventivă a inculpaților”, au stabilit judecătorii de la Tribunalul Iași.

Hoții din Moțca, care au furat economiile unei bătrâne din Iași, din nou, arestați

Câteva familii din Moțca, o comună din județul Iași, au reușit să dovedească faptul că legea este făcută pentru a fi încălcată. De câțiva ani, aceste familii au reușit să facă averi pe spatele unor bătrâni naivi. Sub pretextul vânzării unor produse, membrii acestor familii reușeau să păcălească, de regulă, persoane vârstnice și să le fure zeci de mii de lei. Ultima dată, pe 18 august, au furat de la o bătrână 13.000 de lei. Oamenii legii au efectuat atunci percheziții.

„La data de 30 august a.c., polițiștii, din cadrul Poliției Orașului Podu Iloaiei, au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, în județul Iași, în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 18.08.2024, persoane necunoscute ar fi sustras unei femei de 87 de ani 13.000 de lei, din locuința acesteia, din comuna Lețcani”, au transmis reprezentanții IPJ.

Hoții au fost reținuți, dar judecătorii i-au lăsat apoi să plece acasă

Indivizii au fost, inițial, reținuți pentru 24 de ore.

„În urma perchezițiilor efectuate, au fost identificate două persoane (doi bărbați), ulterior, fiind conduse la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor, din cadrul Poliției Municipiului Pașcani, Secției nr. 8, Poliție Rurală Lețcani, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a jandarmilor din cadrul I.J.J Iași”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, la scurt timp după efectuarea perchezițiilor.

Trebuie precizat faptul că, de-a lungul timpului, mai mulți bătrâni au rămas fără economiile strânse, după ce au căzut în plasa infractorilor. Acum însă hoții din Moțca, care au furat economiile unei bătrâne din Iași, au fost, din nou, arestați.

Comentarii
  • i-or lasat mai intai sa plece acasa??????????????????? fereasca…..PEDEPSE MARI!!!!!!!!!!!! TAIATI LE CATE UN DEGET SA VEDETUI CA NU MAI FURA NICA………………..

  • Cand furi atatia bani ai de daat si la judecatori

  • Oare cand se va face dreptate, e trist in Motca sa vezi oameni care au muncit o viata intreaga, cat de greu traiesc iar niste … nemernici sprijiniti de de politie si mai ales de avocati ahtiati dupa bani, sa se lafaie in lux chiar daca aparent, ( datorita mizeriei), sa conduca automobile de lux , fapt de care in mod sigur producatorii s-ar rusina . Azi fura, sunt descoperiti, sunt arestati , imediat vine Oana si-i salveaza, apoi chef de chef in mijlocul strazii, sa se stie ca ei sunt sefii. Pana cand ?

    • Pama cand noua, romanilor, ne cresc din nou coaie si le rupem capul la toate ciorile. Pana atunci se vor pisa in capul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *