Prima pagină » Sport » Răsturnare de situație! Dinamo îl ia pe antrenorul echipei din Liga I?! Mutarea la care visează fanii „câinilor”
Răsturnare de situație! Dinamo îl ia pe antrenorul echipei din Liga I?! Mutarea la care visează fanii

Răsturnare de situație! Dinamo îl ia pe antrenorul echipei din Liga I?! Mutarea la care visează fanii „câinilor”

21 dec. 2020, 02:00,
în Sport

Viitorul clubului Dinamo București e sub semnul întrebării. Conducerea nu și-a respectat promisiunile, lotul e frământat de problemele financiare, iar numele antrenorului din noul an încă nu a fost confirmat. Recent, au apărut informații conform cărora Mircea Rednic ar putea reveni în „Ștefan cel Mare”.
Dinamo e în derivă din punct de vedere financiar. Foștii angajați și jucătorii își cer salariile, fiind depuse și memorii, iar datoriile se adună în contul clubului alb-roșu. În tot acest timp, Pablo Cortacero e de negăsit, dar echipa a obținut rezultate, în ultimele etape, care încă le dau speranțe fanilor. Iar schimbările ar putea continua la Dinamo.

Mircea Rednic, înapoi la Dinamo București? Planul pe care l-ar fi pus la cale suporterii

Unul dintre cei mai iubiți dinamoviști, Mircea Rednic, a semnat recent cu Viitorul și a preluat banca tehnică de la Ruben de la Barrera. Totuși, există posibilitatea ca „Puriul” să revină în „Ștefan cel Mare”, în viitorul apropiat.
Conform Doardinamo.ro, șansele ca Mircea Rednic să revină la Dinamo au crescut, după ultimele mutări din clubul de pe „Ștefan cel Mare”. Ex-antrenorul dinamovist și fiica sa, Luana, sunt înscriși în programul DBB, iar fanii au avut mai multe discuții cu tehnicianul pentru a reveni.
Totuși, antrenorul a pus câteva condiții. Rednic și-a dorit ca Ionuț Negoiță să nu mai aibă nicio legătură cu Dinamo și plecarea lui Bogdan Bălănescu din funcția de conducere pe care o ocupa în club, ceea ce s-a și întâmplat. În acest moment, Rednic mai pune o condiție. Fanii ar trebui să preia acțiunile deținute de Pablo Cortacero, cel care reprezintă grupul de investitori de la Dinamo.

Mircea Rednic ar urma să revină la Dinamo

Cu toate condițiile îndeplinite, Mircea Rednic ar urma să revină la Dinamo și să fie un fel de manager general, dar și mini-investitor, conform sursei citate.
Mircea Rednic abia a fost numit în funcția de antrenor la Viitorul, dar rezultate înregistrate până în acest moment nu-l ajută. Echipa lui Gică Hagi nu a câștigat de patru etape și se află pe locul șapte în Liga I:

„Sunt în perioada în care evaluez lotul. Echipa suferă. Sper că după vacanță și după pregătire să reușesc să pun lucrurile la punct și să adunăm puncte”, a declarat Rednic, la finalul meciului pierdut de Viitorul la Mediaș, cu Gaz Metan, scor 1-0.

În tot acest timp, antrenorul din acest moment de la Dinamo, Ionel Gane, susține că-și dorește să continue pe banca tehnică, după ce i-a fost secund lui Cosmin Contra.
Dario Bonetti a revenit și el la Dinamo București

În urmă cu câteva zile, Peluza Cătălin Hîldan a anunțat că fostul antrenor al lui Dinamo, italianul Dario Bonetti, a revenit. Acesta adevine noul consultant al echipei pe probleme de sport, având ca scop ajutarea „câinilor” în reorganizarea activității pe acest final de sezon și punerea unei baze sănătoase pentru ceea ce urmează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *