Prima pagină » Cancan ultimă oră » Răsturnare de situație! Detalii din anchetă. Emi Pian a fost ucis la comandă
Răsturnare de situație! Detalii din anchetă. Emi Pian a fost ucis la comandă

Răsturnare de situație! Detalii din anchetă. Emi Pian a fost ucis la comandă

10 aug. 2020, 23:45,
în Cancan ultimă oră

Răsturnare de situație!  Emi Pian a fost ucis la comandă. Astăzi, 10 august 2020, membrii clanurilor Duduianu și Rinu au fost audiați de polițiști la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei. Aceștia încearcă să rezolve cazul uciderii lui Emi Pian. Gabriel, fiul liderului clanului Duduianu a fost de asemenea audiat. Familia lui Florin Mototolea a lansat acuzații grave. Aceștia afirmă că acesta a fost asasinat la comandă. Conform unor surse din interiorul anchetei, partida de barbut, unde Emi Pian și-a găsit sfârșitul, a avut loc în locuința unui patron al unei firme de taxi din București. Elvis Pian, fratele lui Emi, acuză că a fost vorba de o asasinare la comandă, care ar fi fost în realitate planul mai multor lideri ai lumii interlope din România.

„Faptul că a fost arestat băiatul ăla reprezintă dreptate? Da, să-l aresteze și pe el și pe cei care l-au pus să-l omoare, el a fost pus, vă spun sincer… crima a fost la comandă, premeditată, a fost vorbită din urmă, trebuie pe Emi să-l executam… a dat bani la oamenii din lumea lui cu camăta, a făcut pușcărie, pentru asta a plătit”, a spus Elvis Pian.

George, vărul lui Emi Pian: „Totul a început de la o glumă proastă”

George, vărul lui Emi Pian, a afirmat știe care este motivul real al uciderii liderului Duduienilor. Acesta a afirmat că în seara respectivă se juca poker, nu barbut și că motivul scandalului ar fi fost „o glumă proastă”. Inițial în presă a apărut informația conform căreia nucleul răfuielii ar fi fost o sumă de bani dată cu camătă.

„Emi Pian e vărul meu dar, fiind mai mare, cam de-o seamă cu tata, eu îi spun unchi. N-a pornit nici o belea de la nici un fel de barbut. Nu se juca barbut în casa aia, se juca poker. N-a fost vorba de nici o sumă de 300.000 euro. Toată beleaua s-a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția. De aici a pornit toată cearta. Nu cred că va reacționa absolut nimeni în nici un fel. Dreptate o să facă legea. Dumnezeu e sus și o să aibă grijă de toată lumea. Război cu pumnul nu se mai face nicăieri”, a declarat George Pian.

Oamenii legii au fost cu ochii pe interlopi la înmormântarea lui Emi Pian

La cinci zile de la uciderea sa, Emi Pian a fost înmormântat. Reprezentanții Jandarmeriei Capitalei au anunțat că au aplicat cinci amenzi în cursul zilei de duminică pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19. Acestea au fost în valoare de 5.500 de lei. Zeci de jandarmi și polițiști au supravegheat funeraliile șefului clanului Duduianu.

″În legătură cu evenimentul privat ce a avut loc în sectorul 5 al Capitalei, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: conform legii de organizare şi funcţionare a Jandarmeriei Române, aceasta este obligată să asigure măsurile de ordine la orice adunare de persoane apărută în spaţiul public, indiferent de natura şi contextul acesteia.

Am fost prezenţi, în cooperare cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea eventualelor incidente şi limitarea efectelor adunării publice asupra căilor de comunicaţii, ţinându-se cont de faptul că trebuie înlesnită circulaţia Ambulanţei, Pompierilor şi altor forţe care acţionează în regim de urgenţă”, conform comunicatului Jandarmeriei Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *