Prima pagină » National » Răstunare de situație în cazul crimei de la Timișoara! Mirel Dragomir ar fi premeditat totul? 

Răstunare de situație în cazul crimei de la Timișoara! Mirel Dragomir ar fi premeditat totul? 

28 mart. 2024, 08:04,
în National

Răstunare de situație în cazul crimei de la Timișoara după ce un detaliu nou a ieșit la iveală. Se dezvăluie informații noi și șocante în legătură cu crima violentă. Andreea, o tânără studentă la Medicină, a fost omorâtă brutal de către Mirel Dragomir, care, la rândul său, este student la Teologie și Medicină. Individul a atacat-o pe fată cu multiple lovituri de cuțit, folosind două arme albe.

Informațiile descoperite de echipele de criminalistică la locul faptei ar putea schimba cursul anchetei. Polițiștii au găsit dovezi care sugerează că ar fi fost vorba de o crimă planificată. Investigația este în desfășurare în cazul crimei din Timișoara, iar autoritățile încearcă să analizeze toate indiciile pentru a reconstitui cum s-a petrecut incidentul.

Răstunare de situație în cazul crimei de la Timișoara

Andreea, o femeie tânără de numai 21 de ani, a fost ucisă într-un mod șocant, fiind înjunghiată de mai multe ori de către Mirel. Victima era amică cu sora agresorului, acesta fiind motivul pentru care vizita adesea apartamentul lor, locul unde a avut loc tragicul eveniment. Cadavrul neînsuflețit a fost descoperit abia câteva ore mai târziu, chiar de către prietena ei, care a simțit că ceva nu era în regulă.

Echipele de criminalistică care au investigat apartamentul din Timișoara unde a avut loc o crimă violentă, au făcut descoperiri surprinzătoare. Conform referatului cu propunerea de arestare preventivă întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, într-un rucsac abandonat, lângă o cutie cu dezinfectant, autoritățile au găsit două cuțite, unul cu lama de 13 centimetri și altul de 9 centimetri, două perechi de mănuși din latex pline de sânge și un șervețel.

Descoperirea mănușilor din latex la locul faptei a ridicat întrebări printre criminaliști cu privire la posibilitatea ca Mirel Dragomir să fi planificat totul, chiar dacă inițial s-a crezut că a atacat-o pe Andreea într-un moment de furie, după o ceartă.

Ce dezvăluiri a făcut tatăl Andreei

Moartea tinerei a provocat o mare suferință în inimile tuturor celor care o cunoșteau. Toți erau conștienți că era o fată cuminte, dedicată învățăturii și plină de vise. Nu a cauzat niciodată probleme părinților săi, iar membrii familiei Andreei susțin că nu avea niciun iubit până atunci, motiv pentru care cred că Mirel a ucis-o doar pentru că a fost respins.

Tatăl Andreei este devastat de suferință și nu poate să accepte ideea că nu o va mai revedea pe fiica sa. Vineri, el o aștepta acasă, așa cum făcea de obicei, dar fata nu i-a răspuns la telefon, ceea ce l-a făcut să-și dea seama imediat că ceva grav s-a întâmplat. Totuși, ceea ce avea să descopere mai târziu a fost cu adevărat șocant.

„Nu vedeți…foarte rău. Nu a fost o relație între ei. Erau colegi. El era coleg cu colega ei de cameră. Mi-e greu să povestesc. La ora 11:00 am vorbit cu ea. Mi-a trimis mesaj că a terminat orele.

Mi-a zis că își face bagajele și că vine acasă.

Și îmi trimite mesaj că se urcă în autobuz, la 12 ia microbuzul să plece. Nu mi-a mai trimis mesaj. Am mai întrebat-o pe unde e, ce face, nu mi-a răspuns. Am sunat-o, nu a răspuns. Am intrat la griji, eram sigur că ceva nu e în regulă. Mă anunța de fiecare dată. Am luat mașina și am plecat spre Timișoara. Nu știa nimeni ce se întâmplase sau ceva” , a mărturisit tatăl Andreei, răpus de suferință.

Recent, o serie de noi dovezi descoperite de anchetatori au dus la o răstunare de situație în cazul crimei de la Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *