Prima pagină » Cultural » Rareș Ciciovan a dorit să clarifice situația cu privire la divorțul de Georgiana Lobonț

Rareș Ciciovan a dorit să clarifice situația cu privire la divorțul de Georgiana Lobonț

13 feb. 2023, 11:06,
BZI.ro, în Cultural

Rareș Ciciovan anunța, în urmă cu o lună, faptul că el și Georgiana Lobonț ar fi pe cale să divorțeze. Însă, bărbatul a dorit să clarifice întreaga situație și să dezvăluie nu doar motivul pentru care a spus acest lucru, ci și care este situația reală din relația lor de cuplu. Rareș Ciciovan a susținut, în cadrul unui interviu, faptul că zvonurile le-au „separat total lumile” și, mărturisește el, nu ar fi fost prea inspirat, atunci când a făcut afirmațiile respective.

Rareș Ciciovan, despre divorțul de Georgiana Lobonț

Rareș Ciciovan a mărturisit că nu intră în discuție, sub nicio formă, existența unui divorț.

„S-au spus multe lucruri în ultima vreme pe acest subiect. Zvonuri peste zvonuri, care ne-au separat total lumile, cea a familiei mele, și toți ceilalți. Poate nici eu nu am fost prea inspirat când am discutat despre asta, uitând că gura lumii e slobodă. Însă vreau să fie clar pentru toată lumea: Nu se pune în niciun caz problema de a divorța de Georgiana!”, a mărturisit Rareș Ciciovan.

De asemenea, Rareș Ciciovan a mai declarat faptul că ar fi fost ușor gelos pe notorietatea Georgianei Lobonț și a preferat să mărturisească ceea ce gândește. Totodată, în prezent, cuplul se află în Spania, unde își onorează evenimentele, în comunitățile de români.

„M-am gândit că toate acele zvonuri vor aduce mai mult vorba despre noi. Și atunci am încercat să profit la maximum de situația creată. (…) Uneori, am fost poate ușor gelos pe notorietatea soției. În multe locuri unde mergem, ea e vedeta. Doar ea! Lumea nu știe că am și eu partea mea de contribuție. Mie mi se spune soțul Georgianei, de cele mai multe ori! Așa că am decis să-mi găsesc și eu un nume de scenă. De acum înainte voi fi Mister Divorț. Lumea mă va ține minte mult mai ușor!”, a mai spus Rareș Ciciova, pentru Playtech.

Fanii au dorit să afle dacă zvonurile legate de divorț sunt adevărate

Claudia Puican și Georgiana Lobonț au vorbit despre mai multe subiecte, însă cel mai așteptat de către fani a fost cel legat de presupusul divorț dintre artistă și soțul ei, Rareș Ciciovan, dar cele două nu au discutat deloc despre asta.

Astfel, internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii, întrebând-o pe Georgiana dacă este adevărat că divorțează de tatăl copiilor ei, însă aceasta nu a răspuns curiozităților fanilor.

„Georgiana, ce s-a întâmplat cu tine și soțul tău?”, „Nu te-ai despărțit Georgiana, sau erau false zvonurile?”, „Și vă mai despărțiți sau nu?”, „Este adevărat ce a spus soțul tău?”, „Georgiana te desparți de Rareș?”, „Este adevărat că te desparți de soțul tău?”, au fost doar câteva dintre întrebările pe care fanii i le-au adresat Georgianei Lobonț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *