Prima pagină » Actualitate » Rareș Bogdan, despre ”timorarea” Parchetelor la adresa clasei politice: ”În România este democraţie, dar o parte din hoţi nu stau la puşcărie”

Rareș Bogdan, despre ”timorarea” Parchetelor la adresa clasei politice: ”În România este democraţie, dar o parte din hoţi nu stau la puşcărie”

10 sept. 2020, 15:05,
Bianca Rebegea, în Actualitate

Rareș Bogdan, despre ”timorarea” Parchetelor la adresa clasei politice: ”În România este democraţie, dar o parte din hoţi nu stau la puşcărie”. Joi, 10 septembrie 2020, la Piatra Neamț, prim-vicepreşedintele PNL a menționat că a sesizat o teamă inexplicabilă a Parchetelor de a ancheta clasa politică, indiferent de partid.

„În mod normal, în democraţie, hoţii stau la puşcărie. În România este democraţie, dar o parte din hoţi nu stau la puşcărie, stau în funcţii publice, pentru că au fost aleşi la un moment dat. Este extrem de important ca lucrurile să fie extrem de clar înţelese şi extrem de bine aşezate, ca oamenii să îşi recâştige încrederea în clasa politică şi în politicieni. În momentul în care cineva jefuieşte bugetul public şi este dovedit că a furat, a gestionat prost, a direcţionat bani către firme de casă, clientelare, locul lui nu poate fi decât la puşcărie.

Rareș Bogdan, despre ”timorarea” Parchetelor la adresa clasei politice: ”În România este democraţie, dar o parte din hoţi nu stau la puşcărie”

În România, situaţia este uşor ciudată, iar în momentul acesta observ o timorare – şi o spun extrem de clar – nepermisă din partea Parchetelor la adresa clasei politice şi administrative din România. Repet ca să fie foarte clar: observ o timorare nepermisă şi îi invit pe plângerile care sunt făcute şi pe sesizările cetăţenilor şi să iasă din vacanţă”, a declarat Rareş Bogdan, conform agerpres.ro.

Europarlamentarul se află în judeţul Neamţ, implicat în uenele acţiuni menite să îi susțină la preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ pe Mugur Cozmanciuc şi pe candidaţii liberali pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Rareș Bogdan critică acțiunile PSD și UDMR: ”Mă aştept ca mulţi dintre alegători să fie voit speriaţi”

Miercuri, 9 septembrie 2020, europarlamentarul a declarat, în cadrul unei manifestări elecorale desfășurată la Reghin, că unii alegători se vor teme de PSD și UDMR pentru a nu fi prezenți la vot la alegerile locale. De asemenea, acesta a adăugat că unele persoane ar trebuie să știe că articolul 1 din Constituţia României nu poate fi negociat niciodată.

„Sigur că aici este o chestiune specifică pe care o cunosc şi eu venind de la doi paşi de Mureş, din Ocna Mureş, Alba. Apoi m-am mutat la Cluj. Aici este o chestiune care nu ţine de naţionalism, dar ţine de articolul 1 din Constituţie. Unii ar trebui să înţeleagă că acest articol nu poate fi negociat niciodată şi este un articol sfânt pentru PNL. Următoarele două săptămâni şi jumătate trebuie să vă mobilizaţi să-i convingeţi pe oameni. Mă aştept ca mulţi dintre alegători să fie voit speriaţi, să se creeze situaţii în care alegătorii să rămână în case pentru a rămâne câţiva alegători captivi care sunt duşi spre urne dintre PSD sau UDMR”, a declarat Rareş Bogdan la manifestarea electorală organizată de candidatul liberal la Primăria Reghin, Gabriel Toncean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *