Prima pagină » National » Rareș Bogdan a făcut anunțul la scurt timp după alegeri: „Să fie extrem de clar pentru toată lumea”

Rareș Bogdan a făcut anunțul la scurt timp după alegeri: „Să fie extrem de clar pentru toată lumea”

11 iun. 2024, 08:48,
în National

Rareș Bogdan este de părere că rezultatele alegerilor demonstrează că românii au votat în mod informat.

După alegerile locale și europarlamentare din acest an, Rareș Bogdan afirmă că nu consideră ieșirea de la guvernare, deoarece nu dorește să creeze haos și instabilitate în România.

Rareș Bogdan a făcut anunțul la scurt timp după alegeri

El a adăugat că, în opinia sa, românii au votat în mod informat, având în vedere că liberalii au obținut mai multe voturi decât procentul la care erau cotați cu un an în urmă.

„La Iaşi PNL rămâne cea mai importantă forţă politică din Capitala Moldovei şi ieşenii îşi reafirmă sprijinul pentru Chirica şi Alexe.

La Oradea şi Bihor am câştigat. La Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu câştigă iar preşedinţia judeţului. La Alba câştigă ambii. Am câştigat nu mai puţin de 8 din 11 oraşe ale judeţului Alba. La Cluj preşedinţia CJ e câştigată de Alin Tişe, de asemenea Emil Boc câştigă cel de-al şaselea mandat la Cluj Napoca. La Arad am câştigat preşedinţia CJ. La Ilfov, Hubert Thuma e câştigător detaşat al alegerilor locale. La Giurgiu scor de peste 60% al PNL, am câştigat atât primăria, cât şi preşedinţia CJ. La Constanţa am câştigat preşedinţia CJ, şi Vergil Chiţac câştigă iar Primăria. La Braşov, Adrian Veştea şi George Scripcaru. La Sibiu, Daniela Câmpean câştigă”, a adăugat Rareș Bogdan.

Cel mai potrivit la preşedinţia României este domnul Nicolae Ciucă, a mai spus Rareş Bogdan. El a precizat că decizia în PNL se va lua după discuţii cu liderii din teritoriu. ”Vom sta de vorbă cu PSD mâine, vom avea poziţia domniilor lor, exprimată nu prin presă, ci prin viu grai”, mai spus Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan, despre secretarul general al PSD

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat luni, după anunţul secretarului general al PSD, Paul Stănescu, că PSD va organiza Congres săptămânile viitoare pentru stabilirea prezidenţiabilului, că acesta încearcă să îl împingă pe scări pe liderul Marcel Ciolacu.

„Nu ştiu ce face domnul Stănescu, nu înţeleg de ce este atât de activ în spaţiul public, poate pentru că încearcă să acopere pierderea primăriei Slatina, pe care a pierdut-o ruşinos şi faţa excelentului Mario de Mezzo. Domnul Stănescu încearcă să îl împingă pe scări pe domnul Ciolacu, dar e treaba domniei lor, nu mă bag eu. Nu ştiu ce vor să facă. Eu ştiu că cel mai potrivit la preşedinţia României este domnul Nicolae Ciucă, din mai multe motive, legate de carieră, de comportament, de multe ale lucruri”, a spus Rareş Bogdan în emisiunea România Politică de la Prima News, relatează News.ro.

La scurt timp după alegeri, Rareş Bogdan crede că rezultatele demonstrează că românii au votat în mod informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024