Prima pagină » Local » Răpuse de durere, rudele lui Luca au înghenunchiat în locul în care micuțul și-a pierdut viața: „Am să urlu și am să strig durerea ta” – FOTO, VIDEO

Răpuse de durere, rudele lui Luca au înghenunchiat în locul în care micuțul și-a pierdut viața: „Am să urlu și am să strig durerea ta” – FOTO, VIDEO

22 apr. 2023, 16:19, 9 ,
în Local

În drum spre cimitir, cortegiul funerar a făcut o oprire la trecerea de pietoni pe care Luca a pășit pentru ultima dată. Preoții au rostit o scurtă rugăciune, iar toți cei prezenți au cântat Hristos a înviat.

Doborâte de durere, rudele au înghenunchiat în locul în care Luca a murit.

„Am să urlu și am să strig durerea ta, Luca. Copilașul meu nu-și poate striga durerea, durerea ta o strig eu”, a strigat bunica lui Luca.

Comentarii
  • si chioretele arogant cu ochelari fumurii si geaca de mosneag dand ordine

  • Incetati cu trantelile in mijlocul soselii! Eliberati soseaua sa poata circula autovehiculele! Zilnic mor copii in Ukraina, Siria, si in alte zone de conflict din lume si rudele nu procedeaza asa. Nu cu plonjari pe sosea si blocarea circulatiei se rezolva problemele!

  • Anonimule, ai fost scuipat pe perete și cărat cu musca la facerea ta de prost!!! I-ați pastilele tată. Durerea unora, nu caută „rezolvări în alt mod!” Boule!!! În război, știi că e război și te aștepți la orice dar pe trecere, nu te aștepți să vină „colegul” până în „buza” trecerii de pietoni și să te ia. Boule!!!

  • Circ cu maimute !, uite de aia sa beliti bine ochii in plm cind va angajati in transversarea strazilor

  • Un letcanean

    Pacat ca prostia nu doare. Valabil atat pentru tolabru cat si pentru anonim. Voi nu sunteti oameni, nici caini nu va puteti numi ca este un animal mai intelegent ca voi. Un pic de emapatie pentru durerea unor oameni!

  • Pentru sateanul letcanean

    Da, pentru soferii care stau ca prostii in trafic sa nu avem empatie?

  • Mai lasati masina si mai mergeti cu trenul, ca nu doare.

  • In România au rămas cei care merita sa rămână și se Complac in prostie . Fără supărare ,știu ca sunt și OAMENI dar putini restul au emigrat ….
    România este “lumea a3a “ fără supărare

  • Nenea din Letcani, oare ce pateai daca blocai un drum european in Germania sau Austria? Iti spun eu. Cateva bastoane bune si imediat te duceai acasa sa-ti bei laptele in fata televizorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`