Prima pagină » Local » Raport George Simion, Președinte AUR, 8 – 14 aprilie

Raport George Simion, Președinte AUR, 8 – 14 aprilie

24 apr. 2024, 08:32, 6 ,
în Local

George Simion, președintele AUR scrie pe propriul site raportul de activitate din perioada 8-14 aprilie. Președintele AUR sublinează faptul că partidul pe care îl conduce nu este unul extremist și că democrația este lege în interiorul formațiunii politice. Redăm, complet, raportul de activitate prezentat de George Simion

Nu suntem nicidecum anti-europeni, suntem cât se poate de democrați!

Săptămâna trecută, alături de colegii din AUR am organizat la Florești și la Timișoara dezbateri publice despre poziția țării noastre în Europa, unde am subliniat că noi, cei de la AUR, ne opunem deciziei Parlamentului European de a obliga România să primească migranți, să le ofere locuințe și alte facilități.

De asemenea, am adăugat că nu vrem ca ai noștri copii, la vârsta de 8 ani, să decidă dacă vor să fie băiat sau fată și să poată să facă operație de schimbare de sex. Nu vrem ca statul să se implice în formarea și în modelarea sexuală a copiilor noștri. Credem că acest aspect ține de familie, iar noi vedem familia ca bază a societății și fiind formată dintr-un bărbat și o femeie.

Ei ne numesc extremiști și anti-europeni pentru că nu suntem de acord cu aceste aberații ideologice. Nu suntem nicidecum anti-europeni, suntem cât se poate de democrați. Avem oastea cu care putem apăra România, pentru că slugile de până nu au făcut-o și au votat la comandă și pentru educație LGBT și pentru migranți și pentru poziții anti-românești!

Spunem NU migranților în România!

În această săptămână Parlamentul European a votat Regulamentul care obligă România și celelalte state membre să primească migranți. Pe deasupra, țara noastră trebuie să le asigure locuințe și alte facilități, fie că vrem sau nu. Asta este România pe care ne-o propune coaliția Nicu și Marcel!

Suntem puși din nou în fața situației de a ni se impune forțat acceptarea refugiaților, însă în loc să căutăm soluții la rădăcina acestui fenomen și să punem accent pe prevenție, ni se cere să alocăm resurse umane, materiale și financiare pentru a face față acestei crize interminabile.

Trebuie să oprim acest lucru. Este absolut inacceptabil modul în care elita de la vârful UE tratează această problematică într-o manieră unilaterală, fără consultarea statelor membre, ale căror interese și siguranța națională le sunt vădit afectate fenomenul migraționist. Dacă vreți ca România să rămână a noastră, pe 9 iunie alegeți adevărații Apărători ai Patriei!

Continuăm să facem bine România

Dotată cu echipamente medicale de ultimă generație și condusă de o echipă dedicată de profesioniști din domeniul sănătății, Caravana medicală AUR merge în această perioadă prin satele uitate ale țării și oferă gratuit o gamă largă de servicii medicale precum: consultații de specialitate în pediatrie, cardiologie, ginecologie, oftalmologie, testări și analize medicale esențiale pentru diagnosticarea precoce a diverselor afecțiuni, programe de educație pentru sănătate, destinate prevenirii bolilor și promovării unui stil de viață sănătos, dar și sprijin psihologic.

Caravana medicală nu este doar despre servicii medicale. Este despre construirea unei comunități și sprijin reciproc. Prin implicarea voluntarilor și a partenerilor din sectorul privat și public, proiectul reprezintă un exemplu viu al modului în care colaborarea poate genera schimbări pozitive, tangibile, în viețile oamenilor.

Caravana medicală AUR își continuă traseul în județul Prahova și ajunge zilele acestea în Ștefești, Starchiojd și Lapoș. Vezi aici cum am încheiat săptămâna în Dâmbovița: https://www.facebook.com/partidulAUR/videos/1834875380360742

AUR, o mână de ajutor pentru copiii din rural

Partidul Comasat Român a avut 34 de ani să asigure transport școlar tuturor elevilor din sate și comune, dar astăzi încă avem mii de elevi care fac naveta în condiții nesigure.

În luna iulie, alături de membri și simpatizanți AUR am lansat programul „Microbuze școlare pentru elevii de la sate”, destinat copiilor uitați de statul român, abandonați în sărăcie. Cu bani din subvenția pentru partid am achiziționt 20 de microbuze pe care am promis să le oferim comunităților care au nevoie de mijloace de transport pentru elevi.

Din păcate, ca orice alt gest de normalitate în aceste vremuri, acest proiect are nevoie de o aprobare. Cerem din nou premierului Marcel Ciolacu să emită o Hotărâre de Guvern pentru a ne permite să donăm cele 20 de microbuze școlilor din comunitățile defavorizate.

Accesează și semnează și tu petiția pe Platforma AUR prin intermediul aplicației mobile sau pe www.aur.mobi și pune umărul la clădirea unui viitor mai bun pentru tineri prin accesul la educație!

O altă nenorocire întâmplată în spitale sub conducerea lui Rafila

Un eveniment șocant a avut loc recent în cadrul sistemului medical românesc condus de Ministrul Rafila. Este vorba despre un asistent medical din cadrul Spitalului Sf. Pantelimon din București care aduce acuzații grave, cum că 17 pacienți aflați în stare critică la terapie intensivă au fost premeditat expuși la riscuri mortale în scopul eliberării paturilor din secție.

Cu toate că ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a solicitat o anchetă imediată și a trimis Corpul de Control la spital, aceste măsuri nu sunt suficiente. Alături de colegii din AUR am solicitat demisia imediată a managerului spitalului, a personalului medical implicat și a Ministrului Sănătății.

Considerăm că instituțiile responsabile trebuie să inițieze prompt o investigație completă pentru a aduce la lumină toate aspectele acestui caz îngrozitor și pentru ca cei vinovați să suporte consecințele legale ale acțiunilor lor nedemne.

Prezentarea programului de guvernare al AUR „Reconstruim România – Programul de guvernare AUR în 15 puncte”

Săptămâna trecută, alături de membri și simpatizanți ai AUR, dar și de specialiști în diverse domenii de activitate cu care am colaborat, am prezentat oficial programul nostru de guvernare, intitulat „Reconstruim România – Programul de guvernare AUR în 15 puncte”.

Fiind rezultatul a numeroase consultări și analize, realizate cu scopul de a identifica cele mai eficiente soluții pentru provocările cu care se confruntă România în prezent, fiecare punct din program este conceput să răspundă direct nevoilor cetățenilor și să asigure o dezvoltare durabilă și echitabilă a țării noastre.

AUR a ales să prezinte măsuri ale programului de guvernare prin specialiștii care au lucrat la implementarea acestuia, pentru că, de prea mult timp, de 34 de ani, politicienii au decis pentru români. A venit vremea ca acum să vorbească specialiștii, astfel încât românii să înțeleagă ceea ce vrea AUR să facă pe viitor prin programul de guvernare „Reconstruim România”. Soluții există, trebuie doar să ne alegem conducătorii potriviți.

 

Mafia păcănelelor a învins și țopăie pe masa guvernului
Deși în urmă cu opt luni „curajosul” premier Marcel Ciolacu se lua de guler cu industria jocurilor de noroc și promitea că acest „cancer”, care a afectat viețile a mii de români și a distrus liniștea și coeziunea multor familii va fi eradicat în totalitate, iată că interesul electoral primează în fața interesului cetățenilor.

Speranțele tuturor familiilor aduse la disperare de dependența de jocurile de noroc care i-a cuprins pe mulți dintre membrii acestora au fost năruite de ticăloșia de care a dat dovadă coaliția PSD-PNL care, după un tur de forță în Parlament, a decis că jocurile de noroc vor fi scoase doar din localitățile cu până în 15.000 de locuitori, în timp ce în marile orașe acest flagel va putea în continuare să distrugă alte mii de vieți.

Jocurile de noroc trebuie scoase urgent în afara tuturor localităților, iar guvernul împreună cu medici, psihologi și alți specialiști din domeniu să gândească o serie de măsuri prin care cei care au fost afectați de această dependență blestemată să se poată reintegra cât mai repede în familiile lor și în societate.

AUR va lupta din toate puterile pentru ca această epidemie să fie eradicată complet!

 

Trimitem Apărătorii Patriei Române în Europa!
Am intrat în luptă. Alături de candidații Alianței AUR, membri și simpatizanți am mers la Biroul Electoral Central, unde am depus peste 682.500 de semnături pentru alegerile europarlamentare. Numărul mare de semnături demonstrează faptul că AUR este singura alternativă la gașca PNL-PSD, care a ținut sub papuc România timp de 34 de ani, în subdezvoltare și sărăcie.

Avem pe lista Apărătorilor Patriei Române oameni care știu patru-cinci limbi străine, profesori universitari, oameni care au făcut doctorate pe bune. Sunt oameni care au predat sau predau în universități din Statele Unite, din Franța și alte state europene. Suntem pentru o Europă unită, dar a o Europă a națiunilor, care respinge un proiect federalist european.

Avem românii de partea noastră, care s-au săturat de jugul baronilor, birocraților și globaliștilor. Pe 9 iunie ne luăm țara înapoi!

Vom continua strângerea de semnături și în perioada următoare, pentru alegerile locale care vor avea loc, în mod neconstituțional, tot pe data de 9 iunie.

 

Pe ce au mai dat banii bucureștenii și n-aveau idee
Colegul meu Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria București, a prezentat exponatul cu nr. 12 din cadrul Muzeului Risipirii Banului Public, și anume Piața Cremenița (Colentina), evaluată la 1,6 milioane de euro, bani cheltuiți din bugetul public.

Inaugurată în 2020, în plină campanie electorală, piața a funcționat câteva luni pe parcursul a 3 ani, iar în 2024, odată cu schimbarea administrației către USR, venită la conducere în Sectorul 2 prin Radu Mihaiu, s-a transformat în biroul electoral central. Este o construcție completă, dotată cu toate utilitățile necesare pentru a fi o piață agroalimentară, dar se pare că asistăm la o politică de guvernare locală care pare că dorește să facă să dispară aceste piețe de pe întreg teritoriul Bucureștiului și să încurajeze cumpărăturile de la supermarketuri.

Muzeul Risipirii Banului Public a fost inaugurat de Mihai Enache în luna ianuarie, iar printre exponatele prezentate bucureștenilor până în prezent se regăsesc trotuarul rulant pentru stația intermodală Basarab – Gara de Nord, patinoarul Mihai Flamaropol, infochioșcurile turistice, Curtea Domnească, tribuna complexului sportiv Iolanda Balaș-Soter, blocurile sociale din prelungirea Ghencea, fosta policlinică Morarilor, spitalul modular Covid din Pipera, Casa Radio și Muzeul Național de Istorie a României, deschis în proporție de doar 20%.

 

 

Avem candidați pentru primăriile marilor orașe, cu care vom învinge baronii locali
Dacă la primăria municipiului Constanța l-am anunțat deja pe Ovidiu Cupșa, pentru președinția Consiliului Județean, noi, cei de la AUR, îl vom susține pe omul de afaceri Mohammad Murad, pe care l-am rugat ca prin muncă și implicare să redea strălucirea litoralului românesc. În vârstă de 57 de ani, Mohammad a venit în România în 1967, iar de atunci luptă pentru interesele constănțenilor.

De asemenea, îl susținem pe Adrian Zorlescu la președinția Consiliului Județean Gorj, pe Florin Galiș la Consiliul Județean Arad, și pe deputatul Marius Ostaficiuc pentru președinția Consiliului Județean Iași. Cu experiență bogată în administrația publică locală, dar și în domeniul transporturilor, Marius Ostaficiuc va fi principalul contracandidat al lui Costel Alexe, actualul președinte al Consiliului Județean Iași, cel care în ultimii patru ani i-a ținut pe ieșeni în subdezvoltare, la limita existenței. Alături de Marius Ostaficiuc în bătălia pentru decăpușarea administrației locale va fi și Tudor Ciuhodaru, candidatul AUR la primăria municipiului Iași.

Totodată, pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei o vom susține pe Ramona Ioana Bruynseels, președinte al Organizației de Femei AUR. Pentru Sectorul 4 îl avem pe Matei Ştefănescu, la Sectorul 5 ne bazăm Lidia Vadim Tudor, care va continua astfel lupta politică patriotică a tatălui ei, reputatul Corneliu Vadim Tudor, iar la Sectorul 6 va candida Valentin Florea.

Împreună vom elibera țara din mâna celor care au uitat cine stăpânește cu adevărat România!

 

Frați români, mai sunt 10 zile până la ultima zi de depunere a candidaturilor la alegerile locale din 9 iunie. Din totalul de 3.228 de UAT-uri, ne lipsesc candidați în 566 din ele, așa că vă chem să candidați din partea AUR pentru un loc în Consiliile Locale.

Comentarii
  • Raport de activitate facut in scop electoral , nu ma intereseaza. M-ar interesa un raport pe patru ani . De la toti din parlament.Inclusiv somnul de frumusete .

  • Ii faceti atata publicitate de catva timp ca si cum ar fi cel mai bun desi cred ca nci voi care ii incasati bani nu il veti vota.

  • Raport – mi s-a descărcaț telefonul in timp ce făceam circ.

  • AUR olacii la raport!!

  • gardian la penitenciar

    CIOARA SOVIETICA tradator la Rusi…..Ucrainienii. moldovenii l-au verificat pe tradator si l-au declarat ,,persoana non grata,, interzis in tzara lor ! TRADATORULEEEEEEEEEEEEEE

  • Raport ca pe timpul lui nea nicu. Moment in care ne vom intoarce daca mai avanseaza aur in alegeri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`