Prima pagină » Cancan ultimă oră » Rania, fiica lui Florin Salam și a Roxanei Dobre, a împlinit astăzi 7 ani. Ce cadou i-a oferit soția manelistului: “Să fii fericită în viață…”

Rania, fiica lui Florin Salam și a Roxanei Dobre, a împlinit astăzi 7 ani. Ce cadou i-a oferit soția manelistului: “Să fii fericită în viață…”

23 dec. 2023, 17:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Zi de sărbătoare pentru Florin Salam și Roxana Dobre! Fiica lor, Rania, își sărbătorește astăzi ziua de naștere și a împlinit vârsta de 7 ani, iar soția manelistul i-a transmis un mesaj emoționant și i-a oferit cadoul încă de la miezul nopții.

Florin Salam și Roxana Dobre se bucură de o familie frumoasă, iar cei trei copii le aduc de fiecare dată zâmbetul pe buze și le umple sufletul de bucurie. Astăzi a fost o zi specială pentru cei doi, deoarece micuța lor, Rania, a împlinit vârsta de 7 ani.

Rania își sărbătorește ziua de naștere!

Roxana Dobre își ține fanii la curent cu toate momentele frumoase din viața ei, iar de această dată soția manelistului i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale încă de la miezul nopții. Roxana Dobre a fost prima care i-a oferit cadoul micuței. Bruneta i-a cumpărat un inel, iar fiica ei a mărturisit că îl va adăuga la colecția cu diamante pe care o are.

„La mulți ani! Să fii sănătoasă, să fii fericită în viață, și tu, și frații tăi. Să ai parte de tot ce e mai bun și mai frumos pe lume. Arată ce cadou ți-am făcut. Să-l porți sănătoasă! Te iubesc!”, a declarat Roxana Dobre, pe contul ei personal de Instagram.

Roxana Dobre nu a avut o sarcină ușoară cu fiica ei, Rania
În urmă cu șapte ani, Roxana Dobre a mărturisit în exclusivitate pentru Antena Stars că nu a avut o sarcină ușoară cu fiica ei, Rania, și a avut grețuri față de prima dată când a fost însărcinată cu Maria. Brunetă și Florin Salam au împreună trei copii minunați, două fete, Maria și Rania, dar și un băiețel.

„Am mai trecut printr-o naştere, dar tot am emoţii. Sunt multe emoţii şi mari. A fost o sarcină mai diferită, am avut greţuri. Ne minunăm de cea mică în fiecare zi, ne bucură pe zi ce trece. Mă sună să îmi spună că îi e dor de mine. Ne iubim foarte mult, ne respectăm unul pe celălalt.

Nu am făcut bradul, în seara asta sau cel târziu mâine îl voi face. Fetiţa mea a fost foarte cuminte. Ea nu conştientizează, nu îmi cere momentan nimic. Mă consider o femeie fericită. Mai sunt câteva zile şi vine şi cea de-a doua minune pe lume”, a declarat Roxana Dobre, la Antena Stars, înainte să o nască pe Raisa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *