Prima pagină » Stiri si curiozitati » Rânduri pentru fiica mea, gândurile unei mame puternice 

Rânduri pentru fiica mea, gândurile unei mame puternice 

22 feb. 2022, 13:46,
în Stiri si curiozitati

Cele mai emoționante rânduri pentru fiica mea, în semn de iubire, apreciere și respect. Am pregătit o serie de mesaje pline de sensibilitate și sinceritate care transformă o zi obișnuită în una cu adevărat specială. 

Legătura strânsă dintre mamă și fiică este cel mai de preț lucru ce poate exista. Devotamentul și aprecierea pe care un copil i le poate arăta persoanei care i-a dat viață reprezintă dovada clară de iubire necondiționată.

scrisori vechi legate cu ata

Mi-a fost frică să mă gândesc la acest moment încărcat de emoție sinceră când puiul meu își va deschide aripile și își va purta gândurile către cele mai mari idealuri

Rânduri pentru fiica mea, cel mai emoționant mesaj 

„Draga mea fiică, soră și prietenă. Ce avem noi nu ne poate lua nimeni, iar conexiunea noastră atinge cele mai înalte și puternice culmi ale fericirii, modestiei și simplității. Îți scriu pentru eternitate câteva rânduri pe care le-am întitulat „Rânduri pentru fiica mea“. Cu lacrimi în ochi și inima plină de fericire îți spun că sunt cea mai recunoscătoare femeie pentru că m-ai ales să îți fiu mamă. Și m-ai învățat să cresc și să cred alături de tine și de visurile care nu se mai opresc. 

Am devenit una dintre femeile care astăzi se bucură de o viață liniștită pentru că îmi luminezi zilele! Sunt mândră, extrem de mândră pentru reușitele tale și pentru că nimic din ce ți-ai propus nu ai ezitat să îndeplinești. 

mama si fiica

Sunt mândră, extrem de mândră pentru reușitele tale și pentru că nimic din ce ți-ai propus nu ai ezitat să îndeplinești

Ai atins cu pași repezi vârsta maturității, a eleganței și a fermității feminine de care mă temeam. Mi-a fost frică să mă gândesc la acest moment încărcat de emoție sinceră când puiul meu își va deschide aripile și își va purta gândurile către cele mai mari idealuri.

Când erai mică mă întrebai cu un glas limpede, dar curios: „Cât mai este până departe?“ și nu am știut niciodată să îți răspund. Spuneam doar că „mai avem“, iar acum spun că mi-ai depășit fiecare așteptare în goana de a fi om mare. 

Păstrează vie amintirea clipelor pentru ca fiecare moment să îți fie înțelepciune, mister și învățare. Să fii mereu sinceră și să răspândești bunătate! 

Să ne povestești frumos! 

Semnat, cu dragoste, mama.”

Fiicei mele, din inimă, mama

„Am fost amândouă încă de la început, iar aventura nu se oprește aici! M-ai învățat cum este să fiu mamă pentru cel mai frumos și mai iubit copil, tu, fiica mea! Am suferit când colicii nu îți dădeau pace, m-am bucurat de primul dințișor și am plâns în hohote de fericire la primii pași făcuți agale prin grădină. 

Timpul a trecut parcă prea repede, iar micuța mea fetiță este acum o femeie în toată firea! Se spune că iubirea este nemăsurabilă, iar iubirea dintre o mamă și copilul ei este mai puternică decât orice. Imaginează-ți cum ar fi ca toată lumea să se prindă de mână, într-o horă a bucuriei și să îți arate cât de mult te iubesc?! Și totuși nu ar fi destul. 

femeie care citeste o scrisoare

Am devenit una dintre femeile care astăzi se bucură de o viață liniștită pentru că îmi luminezi zilele

Ți-aș da în dar soarele să îți lumineze pașii prin viață și luna ca să îți fie un sfetnic bun. Ți-aș pune licurici în păr și te-aș cânta iubirea infinită. 

Sunt fericită să îți fiu mamă! Te iubesc, copilul meu frumos și bun!”

Cele mai sensibile sentimente sunt emoțiile puternice pe care niciodată nu le putem spune, căci, ele doar se simt. Pentru o amintire de valoare, cu o încărcătură emoțională, la zile aniversare sau evenimente speciale precum nunta, botezul sau absolvirea, mamele pot oferi în dar comorile atent păstrate, amintirile, prin câteva „Rânduri pentru fiica mea“.

biroul de lucru

Cu lacrimi în ochi și inima plină de fericire îți spun că sunt cea mai recunoscătoare femeie pentru că m-ai ales să îți fiu mamă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
14 august 2024
14 august 2024