Prima pagină » Cancan ultimă oră » Randi elucidează misterul! Are sau nu iubită? Ce spune artistul despre fetele care, în realitate, nu arată ca pe Instagram

Randi elucidează misterul! Are sau nu iubită? Ce spune artistul despre fetele care, în realitate, nu arată ca pe Instagram

04 aug. 2024, 13:00,
B, , h, , în Cancan ultimă oră

De curând, când a fost invitat în cadrul unui podcast, Randi declara cu sinceritate că nu a iubit niciodată. Acum, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, artistul a elucidat misterul. A spus dacă are sau nu iubită în prezent.

Randi este unul dintre cei mai iubiți artiști din România și se bucură de succes pe plan profesional. De-a lungul anilor, artistul a preferat să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. A avut o relație asumată în urmă cu aproape un deceniu, iar de atunci a preferat să nu se mai afișeze cu nicio domnișoară.

Are sau nu Randi iubită în prezent?

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent pentru Antena Stars, Randi a spus că în prezent e focusat pe viața profesională și nu se gândește prea mult la viața sentimentală.

„Nu am avut timp deloc să mă gândesc la asta… Aș zice însă că maturitatea e cea mai importantă, de acolo vin toate: înțelegerea, iubirea, toate legăturile profunde de care avem nevoie ca să rezistăm în timp, pentru că majoritatea relațiilor după 2-3 ani sunt gata. Va veni și timpul pentru relații de genul ăsta. Nu știu pe ce plan e viața sentimentală, dar mă gândesc mai puțin la ea.”, a spus Randi.

Întrebat cum dorește să întâlnească o femeie, dacă în mediul online sau în persoană, Randi a mărturisit că nu mai are preferințe în acest sens.

„Nu mai am preferințe în sensul ăsta. Realizez că nu mai e ceva ieșit din comun sau anormal să vorbești prima oară în mediul online și apoi să te întâlnești cu omul. Important e să îl vezi față în față și să fie cel care pretinde că e pe Instagram sau unde îl cunoști. Știm cu toții că uneori sunt mari diferențe între cei de pe internet și cei care sunt în realitate. Nu am prefetințe, important e să fie autentic.”, a mai spus Randi.

Ce ar fi făcut Randi dacă nu ar fi fost artist

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat cu ceva vreme în urmă, Randi a dezvăluit ce meserie ar fi ales dacă nu ar fi fost cântăreț.

„În publicitate mi-ar fi plăcut să lucrez, tot într-un domeniu creativ. Să creez concepte”, a spus Randi, la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024