Prima pagină » Actualitate » Randi a spus de ce nu va participa la Survivor! „Se rup oase acolo!“

Randi a spus de ce nu va participa la Survivor! „Se rup oase acolo!“

09 feb. 2024, 09:40,
în Actualitate

Un mare cântăreț român a refuzat invitațiile producătorilor de la Survivor, dar și de la America Express, din motive întemeiate. Randi a spus că nu a vrut să participe la Survivor eoarece se rup oase acolo și el mai are de lucrat mult la corpul său și nu ar vrea să se întoarcă ologit.

Randi a spus de ce nu va participa la Survivor

Cunoscutul cântăreț Randi a refuzar să participe la emisiuni de tip concurs Survivor și America Express, deoarece show-urile de acest tip sunt foarte dure cu concurenții.

Este știut faptul că America Express și Survivor se numără printre cele mai populare emisiuni din țara noastră. Totuși, nu sunt puțini participanții care afirmă că, deși provocările au fost extrem de dificile, ar fi dispuși să se implice din nou în astfel de experiențe.

Mulți dintre concurenți își doresc să primească o nouă invitație pentru a participa la astfel de emisiuni. Alții au refuzat categoric propunerile producătorilor de ani de zile. Randi se numără printre cei din ultima categorie.

Emisiunile America Express și Survivor au reprezentat două adevărate fenomene în peisajul televiziunii românești, atrăgând un public numeros. Aceste formate inovatoare au testat abilitățile și rezistența a numeroase vedete, plasându-le în situații extrem de dificile.

Chiar dacă sunt extrem de cunoscute, cele două emisiuni nu au reușit să-l atragă pe Randi. Artistul a refuzat să participe la aceste emisiuni. De la debutul său în lumea muzicii, Randi a avut mereu propriul său stil și o rețetă secretă a succesului, care continuă să-l definească și în prezent.

Randi a ales să își urmeze drumul muzical independent, renunțând la colaborările din formula MoRandi. Deși nu mai lucrează în aceeași echipă, artistul își dedică timpul și energia în studio, înregistrând și compunând muzică, fără să își piardă niciodată pasiunea pentru acest domeniu.

Se teme de condițiile dure din competiție

Randi a menționat că a fost contactat pentru a participa la emisiunile America Express și Survivor. Cu toate acestea, artistul a analizat atent opțiunile și a decis să refuze ambele invitații.

Randi a explicat că prioritățile sale sunt concentrate pe lansările muzicale și că nu ar fi putut renunța la timpul petrecut în studioul său de înregistrări. În plus, conștient fiind că emisiuni precum America Express necesită o implicare pe termen lung, artistul a simțit că invitațiile primite se suprapun mereu cu alte planuri deja stabilite.

„Am fost chemat la America Express de ceva ani. Trebuia să mă rup de studio și mereu m-au prins în planuri. Acum dacă mi-ar zice ‘hai să mergi!’, aș zice că trebuie să termin albumul ăsta”, a spus artistul.

Randi a explicat ferm că nu ar accepta niciodată o invitație pentru Survivor. El a explicat că a urmărit emisiunea din afara competiției și a constatat că condițiile extreme pe care trebuie să le îndure concurenții ar fi prea dificile pentru el.

Randi a subliniat că nu ar fi dispus să facă niciun compromis pentru a se implica în astfel de programe. Motivul? El nu vrea să riște să se accidenteze în timpul unor filmări televizate.

Observând că în aceste emisiuni accidentele fizice sunt destul de comune, artistul preferă să stea departe de astfel de situații.

„La Survivor nu m-am dus pentru că se rup oase acolo. Și eu chiar am lucrat mult la corpul ăsta, nu vreau să mă întorc ologit. Mi-a zis cineva care a câștigat acolo cum dormeau, de ce să mă chinui pe mine acum de dragul oamenilor de acasă?! Nu!”, a menționat Randi, care a spus de ce nu va participa la Survivor.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024