Prima pagină » Razboi în Ucraina » Ramzan Kadîrov a folosit un actor rus în rolul lui Zelenski, pentru a regiza o scenetă despre o falsă capitulare a Ucrainei
Ramzan Kadîrov a folosit un actor rus în rolul lui Zelenski, pentru a regiza o scenetă despre o falsă capitulare a Ucrainei

Ramzan Kadîrov a folosit un actor rus în rolul lui Zelenski, pentru a regiza o scenetă despre o falsă capitulare a Ucrainei

06 iul. 2022, 11:32,
în Razboi în Ucraina

Scenetă despre o falsă capitulare a Ucrainei, noua idee a liderului cecen, Ramzan Kadîrov. Acesta a angajat un actor care să joace rolul președintelui Volodimir Zelenski într-o piesă în care „președintele ucrainean” semnează actul de capitulare a Ucrainei în fața Rusiei. Kadîrov însuși și-a jucat rolul în „actul artistic”, ținând mâna autoritar pe umărul falsului președinte ucrainean în timp ce acesta „semnează” cu litera Z, devenită simbolul agresiunii ruse din Ucraina.

Scenetă despre o falsă capitulare a Ucrainei

Kadîrov, rol principal într-o scenetă despre o falsă capitulare a Ucrainei. Liderul cecen pare că a găsit soluția pentru „înfrângerea totală” a Ucrainei, într-o nouă bătălie eroică pentru faimă în spațiul online. Acesta a plătit un actor celebru din Rusia care să îi recite, cu vocea tremurândă, visul cel mare și anume, capitularea Kievului. Într-un scurt montaj video care începe cu imnul Ucrainei, Kadîrov primește „capitularea” lui Zelenski.

În filmulețul publicat pe canalul său de Telegram, șeful „armatei Tik Tok” (n.r. – titulatura folosită de armata ucraineană la adresa luptătătorilor ceceni) actorul citește, tremurând, un text scris în birourile de „comedie” din Groznîi:

„Dragi cetățeni! Eu, președintele Ucrainei, Comandantul Suprem al forțelor armate sunt de acord cu o capitulare necondiționată a tuturor forțelor noastre armate. Pe uscat, pe mare și în aer, de asemenea și a tuturor forțelor care acum se află sub comandă ucraineană. Garantez demilitarizarea completă și denazificarea Ucrainei timp de o lună, din ziua semnării actului de capitulare, imediat”, citește actorul care-l imită pe președintele ucrainean.

Apoi vine rândul actorului Kadîrov să intre în acțiune și, printr-o strângere fermă de umăr, îi reamintește figurantului că mai are de îndeplinit o fantezie a liderului cecen. Actorul se conformează și rostește „Ahmat este puterea”, sloganul trupelor cecene care ucid în Ucraina (Ahmat Kadîrov a fost tatăl lui Ramzan și șef al cecenilor – n.r.).

Volodimir Zelenski semnând capitularea

În cele din urmă, temutul „actor șef” cecen își rezervă dreptul la ultima replică și spune: „Am demonstrat asta (că Ahmat este puterea), da. De mult timp trebuia să faci asta, de ce ai întârziat?”, adresându-se falsului președinte care semnează cu litera Z, simbolul războiului declanșat de Putin.

Filmulețul liderului cecen Kadîrov a fost însoțit și de un mesaj: „În legătură cu înfrângerea forțelor ucrainene în Lugansk și eliberarea completă a republicii de invadatorii lui Bandera, Zelenski a semnat un act de capitulare necondiționată”.

Au urmat apoi reacțiile internaților, care nu au ezitat să se amuze pe seama demersului ridicol al liderului cecen și au comentat, printre altele, că este singurul mod în care l-ar putea vedea pe Zelenski semnând capitularea sau că ar trebui să-i arate imaginile președintelui Putin, pentru că ucrainenii îl așteaptă pe linia frontului să vină pentru a „inspecta” victoriile slujitorului său fidel, Kadîrov.

De asemenea, reamintim că Ramzan Kadîrov, liderul cecen și aliat al președintelui rus Vladimir Putin, a declarat de curând că este gata să atace Polonia și că polonezii ar face „mai bine să-și ia armele înapoi”, referindu-se la livrările de armament către Ucraina. Kadîrov a vorbit într-o înregistrare video apărută pe Twitter și preluată de Newsweek.

Cu toate acestea, mai nou, Ramzan Kadîrov a folosit un actor rus în rolul lui Zelenski pentru a regiza o scenetă despre o falsă capitulare a Ucrainei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *