Prima pagină » Cancan » Ramona și Monica Gabor sunt în doliu. Tatăl lor a murit fulgerător
Ramona și Monica Gabor sunt în doliu. Tatăl lor a murit fulgerător

Ramona și Monica Gabor sunt în doliu. Tatăl lor a murit fulgerător

26 iun. 2020, 15:09,
în Cancan

Ramona și Monica Gabor sunt în doliu. Tatăl lor a murit fulgerător, iar vestea cutremurătoare a adus multă tristețe în sufletul lor. Din nefericire însă, nici Monica și nici Ramona nu au fost în țară sa-l conducă pe ultimul drum. Emil Gabor s-a stins la șapte ani de la decesul cumplit al fostei sale soții. Veronica Bulai a încetat din viață pe 22 august după ce i-a căzut o stâncă în cap la intrarea în peștera Polovragi.

Tatăl surorilor Gabor a murit fulgerător

Emil Gabor a murit în urmă cu două zile, însă, tragica veste s-a aflat azi. De altfel, tot astăzi, tatăl celor două surori celebre este condus pe ultimul drum, însă la înmormântare a fost prezentă doar fiica cea mai mare, Alina. Conform unor surse sigure, părintele Ramonei și al Monicăi Gabor a suferit un infarct pe 24 iunie, în timp ce se aflat în casa în care locuia împreună cu cineva.

Emil Gabor s-a luptat ani buni de zile cu tot felul de boli. „Doctorii mi-au dat vreo 9 diagnostice. Am zis că dacă tot nu mă simt bine să mă internez la secție de plămâni. Mi-au făcut un tratament acolo și n-am mai avut probleme 2 ani. Și acum… iar au revenit”, povestea în urmă cu ceva timp Emil Gabor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *