Prima pagină » Radio » Actualitate » Ramona Prodea, soția lui Jorge, este milionară. Cu ce se ocupă frumoasa blondă

Ramona Prodea, soția lui Jorge, este milionară. Cu ce se ocupă frumoasa blondă

16 aug. 2022, 10:05,
în Radio

Multă lume știe că Ramona Prodea, soția lui Jorge, câștigă foarte mulți bani și este milionară, însă mai puțin cunoscut este domeniul în care activează. Blondina și artistul trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, fiind căsătoriți de zece ani, însă au avut și unele hopuri în relație. Dincolo de toate acestea, Ramona Prodea este o femeie de carieră de succes și chiar l-a ajutat cu bani, la un moment dat, pe Jorge.

Jorge și soția sa, Ramona Prodea, sunt căsătoriți de un deceniu, aceasta fiind și diferența de vârstă dintre ei. Dar, în pofida faptului că blondina va împlini în curând 50 de ani, cei doi formează unul dintre cele mai puternice cupluri din showbiz. Jorge și Ramona s-au cunoscut pe vremea când artistul era căsătorit cu Alina Laufer, la o piesă de teatru pentru copii.

Ramona Prodea, soția lui Jorge, o afaceristă de succes

În momentul în care s-au cunoscut, Jorge nu știa cu ce se ocupă viitoare sa parteneră de viață, astfel că a avut un șoc în momentul în care a aflat ce avere deține. Ramona Prodea este manager regional pentru Europa de Est și zona Adriatică la o companie ce produce microprocesoare pentru computere. Este vorba de a doua cea mai mare companie cu o astfel de producție din lume, iar poziția deținută este una foarte bine plătită care îi aduce și multe responsabilități. Soția lui Jorge are în subordine 11 țări, printre care Ungaria, Croația, România, Serbia și Bulgaria.

Jorge și Alina Laufer au divorțat în 2012, după un mariaj de 5 ani. Tot în acea perioadă a cunoscut-o pe Ramona Prodea, cea care avea să-i devină în curând soție. Traversând o perioadă dificilă, Jorge a fost ajutat chiar și cu bani de Ramona Prodea. Și aceasta deoarece divorțul de fosta soție a însemnat un real blocaj financiar pentru artist.

„Ea m-a ajutat atunci pentru că eu nu mai aveam acces la nimic, la firma mea, la conturile mele, și ea m-a ajutat atunci să trec de hopul ăsta până când eu mi-am făcut altă firmă, mi-am încasat pe firma mea”, a declarat Jorge în urmă cu ceva timp.

Ce spune Jorge despre diferența de vârstă dintre el și Ramona Prodea

După cum se știe, între artist și soția sa este o diferență de vârstă de zece ani, însă acest lucru nu reprezintă un impediment pentru cei doi. Totodată, gurile rele au spus la un moment dat și că Jorge ar fi fost atras de situația ei financiară. Însă Jorge dezminte toate acestea și spune că au o relație frumoasă, bazată pe sentimente și respect reciproc.

„Soția mea, de când am cunoscut-o, era și este de succes, este o femeie prosperă. Am învățat foarte multe lucruri de la ea, însă am învățat și împreună, am crescut și dezvoltat împreună diverse afaceri. Ambiția mea a fost să mă autodepășesc pe mine, nu pe altcineva, iar Ramona și acum câștigă mai bine decât mine. Dar asta nu înseamnă că eu nu câștig bine din cariera mea”, a mai precizat soțul Ramonei Prodea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`