Prima pagină » Cultural » Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis au o căsnicie fericită. Ce spun cei doi despre momentele grele din viața de cuplu

Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis au o căsnicie fericită. Ce spun cei doi despre momentele grele din viața de cuplu

29 mart. 2023, 10:39, 1 ,
în Cultural

Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis au o căsnicie fericită. Aceștia formează unul dintre cele mai discrete și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Deși au o familie frumoasă și o carieră de succes, prezentatoarea și soțul ei, avocatul Adrian Cuculis, au avut parte de multe suferințe pe plan personal. Iată ce spun cei doi despre momentele grele din viața de cuplu.

Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis au o căsnicie fericită

Ramona Păuleanu și soțul ei, avocatul Adrian Cuculis, formează un cuplu de mulți ani. Cei doi fac furori de fiecare dată când se afișează împreună la tv sau la evenimentele mondene. În anul 2021 prezentatoarea și partenerul ei au devenit părinți de gemeni, însă fiul lor s-a confruntat cu probleme grave de sănătate.

Cu toate acestea, Ramona Păuleanu și soțul ei au trecut peste momentele grele, iar în prezent se dedică celor doi copii. Vedeta reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită. De curând, Ramona Păuleanu a făcut o schimbare în plan profesional și a plecat de la Pro Tv. Acum vedeta prezintă rubrica meteo la Antena 1 și se înțelege de minune cu colegii de breaslă.

O altă prezentatoare de succes care are o familie superbă și radiază de fericire de când este mamă este Geanina Lungu. Știrista reușește să îmbine profesia cu viața de acasă și se află într-o formă fizică de invidiat.

Ce spune vedeta despre plecarea sa de la Pro Tv

Ramona Păuleanu și soțul ei, avocatul Adrian Cuculis, au un mariaj fericit și doi copii de care sunt tare mândri. Dincolo de realizările deosebite pe plan personal, cei doi se bucură de succes în afaceri. Aceștia au dat lovitura în imobiliare și obțin venituri considerabile.

„Oricât ar părea de ciudat la prima vedere, profesiile noastre nu sunt contrare proiectului imobiliar pe care l-am început. E simplu: toate activitățile presupun pasiune, seriozitate, responsabilitate. De ce am ales să facem asta? Pentru că am simțit că este o investiție din care toată lumea va ieși câștigătoare. Noi speram la un profit, minim atenție, iar cumpărătorii vor avea, la gata, casa pe care și-o doresc, la un preț onest.”

Recent, Ramona Păuleanu a făcut o schimbare în viața sa profesională. Prezentatoarea a plecat de la Pro Tv și a semnat cu Antena 1. Vedeta a vorbit despre revenirea sa în televiziune după concediul de maternitate.

„Mulțumesc, Observator! Atât de multe urcușuri și de coborâșuri, însă întotdeauna recunoscătoare. Foarte recunoscătoare pentru oamenii pe care i-am cunoscut și care m-au susținut. (…) Atmosfera caldă, prietenoasă, încurajari, aplauze la final, ce să mai, am fost mireasa zilei Mulțumesc tuturor pentru ziua asta frumoasă, plină de optimism, zâmbete și glume. Mai ales că pentru mine a fost extrem de important începutul.”,  a declarat vedeta.

Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis formează unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia au un mariaj fericit și se bucură din plin de rolul de părinți. Prezentatoarea și partenerul ei au o carieră de succes și sunt extrem de apreciați de public, dar și de colegii de breaslă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *