Prima pagină » Cancan » Ramona Păuleanu, o prezență discretă în lumea mondenă. ,,Mi-a fost destul de greu să mă angajez în televiziune…”

Ramona Păuleanu, o prezență discretă în lumea mondenă. ,,Mi-a fost destul de greu să mă angajez în televiziune…”

13 ian. 2022, 16:00,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv, Ramona Păuleanu, este o prezență discretă în lumea mondenă. Frumoasa vedetă are o carieră de succes în televiziune, însă a încercat mereu să țină viața privată departe de ochii curioșilor. Recent, Ramona Păuleanu a devenit protagonista unui scandal de amploare izbucnit în presă. Iată ce spune prezentatoarea despre provocările din showbiz-ul autohton. 

Ramona Păuleanu, o apariție discretă în spațiul public

Prezentatoarea rubricii meteo de la Pro Tv este o prezență rară la evenimentele din lumea mondenă. Ramona Păuleanu are o carieră de succes în televiziune, însă traseul profesional a fost plin de provocări. 

Frumoasa vedetă a mărturisit că a avut parte de momente dificile, dar nu a renunțat la cea mai mare pasiune, televiziunea. Puțini sunt cei care știu că Ramona Păuleanu a lucrat în alt domeniu înainte de a debuta la tv. 

La vârsta de 18 ani, prezentatoarea meteo a avut primul job la un magazin de construcții. Ramona Păuleanu a mărturisit că acea experiență din trecut a fost palpitantă și a învățat foarte multe.

,,Am învățat cam tot ce se poate învăța despre gips carton, holșuruburi, instalații sanitare și electrice, vată minerală. M-a pasionat, ce să mai?”, a recunoscut amuzată vedeta tv.

Ramona Păuleanu nu a urmat domeniul finanțelor deși avea studii de specialitate, iar după ce a absolvit Facultatea de Jurnalism a făcut practică la Antena 1 și la Pro Tv. 

Postul obținut la Pro Tv avea să o propulseze în atenția publicului, fiind remarcată de la primele apariții tv. Cu toate că este o prezență discretă la evenimentele mondene, vedeta se implică în proiecte și campanii umanitare, fiind extrem de activă pe rețelele de socializare.

În ceea ce privește cariera în televiziune, Ramona Păuleanu a vorbit despre debutul profesional la Pro Tv și care au fost marile provocări din plan profesional.

,,Îmi place să cred că, cel puțin în primii ani de PRO TV, am adus un suflu nou. Vreo doi ani am acoperit un domeniu pentru care nu găsești ușor omul potrivit: camerele ascunse. Am făcut atât de multe și am demonstrat atât de multe nereguli, poate mărunte în aparență, dar însemnate în întreaga construcție a unei țări.”, a mărturisit frumoasa prezentatoare a rubricii meteo de la Pro Tv.

Ramona Păuleanu se declară o femeie împlinită și pe plan personal. Aceasta este căsătorită cu un avocat celebru și de curând se bucură de rolul de mamă. Frumoasa prezentatoare trece în ultima perioadă prin momente extrem de grele deoarece băiețelul are grave probleme de sănătate.

Ce spune prezentatoarea despre scandalul în care a fost implicată

În ultima vreme, Ramona Păuleanu trece prin momente dificile. După ce a născut prematur o fetiță și un băiat, prezentatoarea a aflat că băiețelul are probleme de sănătate și nu poate fi externat. 

Vedeta a vorbit la vremea respectivă despre suferințele din acea perioadă și cât de greu i-a fost să accepte situația. 

,,Luca luptă în continuare, de pe patul de spital, iar peste fragilitatea inițială a venit și o bacterie contractată din spital, care l-a destabilizat complet. (…) Nu vă pot explica ce este în sufletul meu. Știu doar că, oricât de dur ar suna, nimic nu m-a apropiat și m-a îndepărtat de Dumnezeu ca perioada asta. Că aș da orice să-i pot lua suferința.”, a declarat prezentatoarea meteo.

Recent, Ramona Păuleanu a luat o decizie surprinzătoare. Vedeta a dat în judecată Spitalul Floreasca pentru  malpraxis. Din mărturisirile frumoasei prezentatoare, băiețelul ar fi luat o bacterie din spital, care i-a agravat problemele de sănătate.

Soțul frumoasei prezentatoare, avocatul Adrian Cuculis, a reacționat în spațiul public, precizând că își dorește să fie sancționați cei responsabili pentru îmbolnăvirea fiului său.

,,O bacterie luată din neglijență, de la medici. Am înțeles că nu s-au spălat pe mâini când i-au făcut perfuzie pe mânuța lui cu tot cu infecția streptococ, enterococ. Ce mă deranjează este că spitalul a început să raporteze după ce a fost cu Luca. Voi avea grijă să fie anchetă penală, dar actualmente am termen în februarie și am cerut un milion de euro și am spus că banii îi voi dona.”, a precizat soțul Ramonei Păuleanu.

O altă prezentatoare de la Pro Tv care a trecut prin momente grele pe plan personal este Monica Dascălu. Îndrăgita prezentatoare este rezervată când vine vorba de viața privată și de relația pe care o are cu bărbatul care i-a cucerit inima.

Ramona Păuleanu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Frumoasa vedetă are o carieră de succes în televiziune și o familie frumoasă de care este tare mândră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *