Prima pagină » Radio » Actualitate » Ramona Păuleanu a născut prematur gemeni, în 2021. Cu ce probleme de sănătate se confruntă băiatul

Ramona Păuleanu a născut prematur gemeni, în 2021. Cu ce probleme de sănătate se confruntă băiatul

01 iun. 2023, 11:39,
în Radio

Prezentatoarea TV Ramona Păuleanu a născut prematur gemeni, în 2021, însă băiatul ei se confruntă în continuare cu probleme. La acea vreme, Luca a rămas internat câteva luni iar în prezent are o sensibilitate respiratorie și este predispus la răceli. Astfel, Ramona Păuleanu s-a văzut nevoită să angajeze două bone pentru a avea grijă de copii.

Ramona Păuleanu și soțul ei, avocatul Adrian Cuculis, formează un cuplu de mulți ani. Cei doi fac furori de fiecare dată când se afișează împreună la TV sau la evenimentele mondene. În anul 2021 prezentatoarea și partenerul ei au devenit părinți de gemeni, însă fiul lor s-a confruntat cu probleme grave de sănătate.

Ramona Păuleanu, mamă de gemeni

În 2021, Ramona Păuleanu a devenit mamă de gemeni, aducând pe lume o fată și un băiat. Vedeta de la Antena 1 a născut atunci prematur și, din păcate, fiul ei, Luca, a mai rămas internat câteva luni bune din cauza problemelor de sănătate. Acum, deși este mult mai bine, micuțul nu a scăpat definitiv de necazuri. Acesta are și acum sensibilități respiratorii, fiind predispus la răceli, și în plus urmează să treacă printr-o intervenție chirurgicală la nivelul ochilor.

Cu toate acestea, Ramona Păuleanu și soțul ei au trecut peste momentele grele, iar în prezent se dedică celor doi copii. Vedeta reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită. De asemenea, Ramona recunoaște că își iubește enorm copiii și tinde să-i răsfețe, dar încearcă să se mai cenzureze.

„Luca și Alexandra au împlinit 2 ani cu o zi înainte de Paște. Luca mai are sensibilități respiratorii la răceli, așa că trebuie să avem o grijă sporită când vedem că ia vreun virus. Însă, în rest, nu dă motive de îngrijorare. Vorbește mai mult decât soră-sa, imită tot ce spui, e foarte dornic să învețe și este ascultător. Alexandra este mai neastâmpărată, mai răsfățată, că e fetiță, dar amândoi se încadrează în tipic, nimic ieșit din normal”, a spus Ramona Păuleanu.

Prezentatoarea TV și-a angajat două bone și o menajeră

După cum se știe, meseria de mamă nu e una ușoară, însă când e vorba de gemeni, devine mult mai grea și mai intensă. Astfel, cu timpul, Ramona Păuleanu a înțeles că are nevoie de ajutor suplimentar cu gemenii, așa că și-a angajat două bone, ba chiar și o menajeră.

„Am constatat că o singură dădacă nu se poate ocupa de amândoi copiii; când erau mai mici, aveam o singură bonă și eu eram «cea de-a doua». Deci îmi era imposibil să am un job și să îi las pe amândoi acasă cu o singură femeie. Să nu credeți că am stat vreodată degeaba, chiar și cu atâta ajutor. Sunt atât de multe lucruri de făcut într-o casă cu doi copii, inclusiv de logistică, cumpărături etc., încât tot timpul mi l-am dedicat lor.

A fost extrem de greu să le găsesc pe aceste doamne, dar acum spun eu că am format o echipă bună, perfectă nu zic, pentru că perfecțiune nu există, și sper să rămânem în formula asta atâta timp cât va fi nevoie. Una peste alta, cinste femeilor care se descurcă singure cu gospodăria și cu unul, doi, trei copii, mă înclin în fața lor”, a mai precizat Ramona Păuleanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *