Prima pagină » Cancan » Ramona Păuleanu a născut al treilea copil. Prima imagine cu bebelușul fostei prezentatoare de la Pro TV

Ramona Păuleanu a născut al treilea copil. Prima imagine cu bebelușul fostei prezentatoare de la Pro TV

29 aug. 2024, 13:15,
în Cancan

Fosta prezentatoare TV Ramona Păuleanu a născut cel de-al treilea copil, la trei ani de la nașterea gemenilor Alexandra și Luca. Soția avocatului Adrian Cuculis anunțase în primăvară că este însărcinată. Reamintim că Ramona Păuleanu s-a confruntat cu probleme la prima naștere, care a fost prematură, la doar 6 luni.

Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis au o căsnicie fericită. Aceștia formează unul dintre cele mai discrete și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Deși au o familie frumoasă și o carieră de succes, prezentatoarea și soțul ei, avocatul Adrian Cuculis, au avut parte de multe suferințe pe plan personal.

Ramona Păuleanu a născut al treilea copil

Ramona Păuleanu a devenit mamă pentru a doua oară. Soția avocatului Adrian Cuculis a postat pe rețelele de socializare o primă imagine cu cel mai nou membru al familiei.

Fosta prezentatoare de la Pro TV a devenit mamă din nou, la trei ani după nașterea prematură a gemenilor Alexandra și Luca.

„Noua noastră minune!”, a scris fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Pro TV, pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare mânuța copilașului.

Ramona Păuleanu a dezvăluit că este însărcinată în primăvara acestui an, în emisiunea „Exclusive VIP”.

În aceeași emisiune, fosta prezentatoare și-a reamintit despre momentele extrem de grele prin care a trecut din cauza nașterii premature.

„Sunt o mamă, ca multe altele, care a avut o experiență tragică în sarcină. Era să pierd unul dintre gemeni, pe Luca. Am stat foarte mult în spital. Au fost momente când simțeam că ne pierdem speranța, momente când ne revenea speranța. A fost un carusel de emoții. Problemele au început din timpul sarcinii. Nu se întâmplă ca în filme. Trebuie să normalizăm că unor femei le este greu să ducă o sarcină. Am născut cu două luni mai devreme”, a mărturisit Ramona Păuleanu.

Prima naștere a fost prematură

Ramona și soțul ei, avocatul Adrian Cuculis, mai au doi copii, o fată și un băiat, în vârstă de trei ani. Gemenii s-au npscut prematur la șase luni de sarcină, iar băietul, Luca, a avut mari probleme de sănătate, primind 16 diagnostice din partea medicilor și fiind intubat timp de șase luni.

„«Copilul meu e ca o autostradă. Atâtea fire are în el, atâtea beculeţe aprinse pe lângă el… La ce să mai sper?» N-am să uit niciodată cuvintele astea, spuse de o colegă de suferinţă, o mămică de la Filantropia care își avea, la fel ca mine, bebelușul la terapie intensivă. O alta se ținea de pereți, amețise de durerea de a-și pierde amândoi gemenii, după ce trecuse încă o dată prin asta. Încă o dată! Mi s-a părut de neconceput.

Copil cu 16 diagnostice, intubat aproape 6 luni, cu şanse minime de supravieţuire, numit de multe ori geamăn «compromis». Zâmbește acum lângă mine și știu că trebuie să aibă un rost în viaţa asta. Sau că aşa a fost să fie”, povestea în urmă cu ceva timp fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Pro TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
29 august 2024
29 august 2024