Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ramona Olaru vrea să îl facă tată pe Cătălin Cazacu. Asistenta se simte pregătită să devină mamă

Ramona Olaru vrea să îl facă tată pe Cătălin Cazacu. Asistenta se simte pregătită să devină mamă

17 feb. 2022, 20:32,
în Cancan ultimă oră

Ramona Olaru se află într-o relație cu nimeni altul decât Cătălin Cazacu. După ce s-a despărțit de Cuza, fanii celor doi sperau la o împăcare, însă se pare că viața are alte planuri pentru cei doi. Asistenta TV și-a regăsit fericirea în brațele altui bărbat și se pare că deja își dorește să devină mamă.

Ramona Olaru se iubește la nebunie cu Cătălin Cazacu

Chiar dacă a avut parte de câteva relații eșuate, Ramona Olaru nu a fost niciodată descurajată și a fost deschisă unei noi relații. Acum se iubește la nebunie cu Cătălin Cazacu și se pare că lucrurile merg din ce în ce mai bine între ei. Au discuții dintre cele mai serioase, iar fosta iubită a lui Cuza nu ezită nicio secundă în a-și exprima dorințele cu privire la a deveni mămică pentru prima oară.

Ramona Olaru are 32 de ani și este de părere că este vârsta potrivită pentru a aduce pe lume un copil. Cu câteva ore în urmă, în timp ce se afla cu noul ei iubit într-un restaurant, blondina a mărturisit că își dorește o fetiță cu ochii verzi. Rămâne de văzut dacă Ramona Olaru va trece la fapte sau nu alături de Cătălin Cazacu.

„Ai ochii la culoare exact ca tricoul de pe tine. Fată să fie cu ochii ăștia, atât. Eu atât am de zis”, a spus Ramona Olaru pe Instagram.

Ramona Olaru se simte pregătită să devină mamă

Ramona Olaru are mult succes în plan profesional și se pare că, de ceva vreme, soarele a răsărit pe strada ei și în plan sentimental. Cătălin Cazacu a făcut-o să iubească din nou după despărțirea de Cuza și se pare că blondina are planuri mari de viitor.

Consideră că este foarte pregătită pentru rolul de mamă și că este un moment foarte potrivit pentru a-și schimba prioritățile în viață.

„Bineînțeles, eu sunt deschisă în continuare la căsătorie, la copii și la aceeași dragoste intensă.(…) Mă gândesc că deja am ajuns la o vârstă destul de înaintată (32 de ani), cred eu. Am 32 de ani, cred că ar fi momentul să fac un copil. Dacă s-ar putea cât mai curând, sunt foarte pregătită pentru acest lucru.”, a mai dezvăluit Ramona Olaru despre dorința sa de a deveni mama.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *