Prima pagină » Cultural » Ramona Olaru și Cuza, tachinări referitoare la trecutul lor amoros, în direct. Iată ce și-au spus!

Ramona Olaru și Cuza, tachinări referitoare la trecutul lor amoros, în direct. Iată ce și-au spus!

23 oct. 2023, 14:17, 1 ,
în Cultural

Cu mai mulți ani în urmă, Ramona Olaru și Cuza erau unul dintre cele mai admirate cupluri din lumea mondenă. Cu toate acestea, relația lor, deși a fost foarte populară, s-a încheiat în momentul în care toată lumea se aștepta, de fapt, la o căsătorie.

Această situație a dus la evitarea reciprocă însă lucrurile s-au schimbat brusc de ceva timp, când au început să colaboreze împreună.

Ramona Olaru și Cuza, tachinări referitoare la trecutul lor amoros

În prezent, sunt colegi în aceeași emisiune TV se întâlnesc și comunică zilnic, iar frecvența cu care nu aruncă săgeți unul altuia este aproape neschimbată.

De această dată, Cuza a ieșit în față fără să se aștepte la o replică din partea fostei sale iubite. În cadrul emisiunii matinale la care participă, Cuza a făcut glume la adresa colegilor săi, iar ceea ce a spus despre Ramona Olaru a provocat râsete în studio.

Nici prezentatoarea rubricii meteo nu se aștepta la astfel de remarcă din partea artistului, care a abordat subiectul vieții amoroase a acesteia și a menționate și trădările pe care le-a suferit de-a lungul timpului.

Însă, nici ea nu s-a lăsat mai prejos și imediat i-a întors vorba lui Cuza. Doar că el s-a apărat rapid și s-a exclus din orice ecuație care l-ar fi putut pune într-o lumină mai neplăcută.

Cuza: Ramona e la fel, vorbește doar despre foștii ei și de trecutul meu. Oricum, dacă mai lipseai o săptămână (nr. Dani Oțil), te trecea și pe tine la foști. Să știi că de când ai plecat Ramona a progresat, e inspirație pentru multe femei. Prietenele ei îi cer sfaturi despre cum să se înțeleagă mai bine iubiții, au și mare încredere în ea pentru că majoritatea iubiților lor sunt foștii ei

Ramona Olaru: Adică mi-ai luat vreo prietenă? Nu ți-e mă…, nu ți-e?

Cuza: Nu e vorba de mine!

Ramona Olaru vrea să își cumpere apartament

Asistenta TV a devenit rapid independentă financiar, astfel că acum se poate bucura de tot ceea ce nu a avut în copilărie. Iar în luna august, Ramona o ține numai în petreceri și vacanțe, mai ales că de curând a fost ziua ei de naștere.

„Am fost la Saint-Tropez cu prietenele, ne-am distrat de toți banii. Am foarte multe vacanțe, cred că stau acasă maximum 6 zile adunate, în rest sunt plecată. Am fost în Turcia, apoi stau vreo 10 zile în Mykonos, apoi Ibiza și Capri.

În ceea ce privește visul ei de a-și cumpăra un apartament, blondina recunoaște că încă lucrează la acest proiect. Acum ea stă cu chirie, însă acest lucru s-ar putea schimba odată cu sfârșitul anului.

„Strâng bani să-mi cumpăr apartament, lucrez la lucrul ăsta, sunt pe drumul cel bun. Cred că până la finalul anului se rezolvă. Îmi doresc să fie perfect, ca pentru mine”, a mai povestit Ramona Olaru care a avut recent un schimb de replici cu fostul ei iubit, Cuza.

Comentarii
  • Ignat Marian

    Vrajeala. Poate mai prosteste pe careva cu vreo cateva dezi de mii de epuroi ca sa-si poata cumpara un apartament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *