Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ramona Olaru și Cuza, atingeri suspecte în direct! Cei doi au fost surprinși extrem de apropiați în platoul emisiunii

Ramona Olaru și Cuza, atingeri suspecte în direct! Cei doi au fost surprinși extrem de apropiați în platoul emisiunii

19 iun. 2023, 21:00,
în Cancan ultimă oră

Ramona Olaru și Cuza au trăit o frumoasă poveste de dragoste, în urmă cu câțiva ani, și chiar atunci când fanii se așteptau să-i vadă pe cei doi amorezi în fața altarului, artistul și asistenta TV și-au spus ”Adio” definitiv.

Ulterior, însă, blondina și cântărețul au devenit colegi pe platourile de filmare, în cadrul matinalului moderat de Răzvan Simion și Dani Oțil, iar cei doi se înțeleg de minune. Mai mult decât atât, chiar în ediția de astăzi a emisiunii, cei doi au fost extrem de apropiați, lucru ce nu a putut fi trecut cu vederea de către telespectatori.

Cuza: „Uită-te în ochii mei”

După ce colega lor, Bianca, a prezentat Horoscopul, cei doi chiar au avut un schimb de replici. Cuza a fost încântat să observe că zodia lui se bucură de oportunități, moment în care chiar i-a transmis un mesaj fostei sale iubite, Ramona Olaru.

„Cuza: Am stat, am ascultat fiecare zodie, nimic de rău, n-are nimeni nicio problemă, mai ales la fecioară, o grămadă de oportunități.

Bianca: Două oportunități sau două colaborări astăzi și în următoarele 6 luni se vor închega, fecioarele vor culege roadele după 6 luni, în funcție de alegerile pe care le fac acum. O să vedem ce alegi acum, Cuza.

Cuza: Uită-te în ochii mei (n.red. Cuză către Ramona Olaru). Pe cuvântul meu de nu dai o bere!”, a fost discuția lor, în cadrul matinalului moderat de Răzvan Simion și Dani Oțil.

Cum se înțelege, de fapt, Ramona Olaru cu fostul iubit, Cuza, la locul de muncă

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui podcast pe YouTube, Ramona Olaru a vorbit fără rețineri despre relația pe care o are cu fostul ei iubit, Cuza, la locul de muncă.Blondina a explicat că, în prezent, ea și cântărețul au o relație strict profesională, fac o echipă bună pe platourile de filmare, însă în afara serviciului, cei doi nu au nicio legătură.

„E de colegialitate. Putem conviețui (n. red – la locul de muncă), dar nu putem vorbi în afara platoului. Ce spuneam mai devreme, dacă în perioada cât ai fost lângă mine nu ai avut lucruri bune și normale în legătură cu mine, cu siguranță de atunci nu o să ai. Și plus că am chestia asta, ce a fost în trecut, de ce să mai car după mine? Ce poți tu să îmi mai dai, ce lecție, ce sfat?” , a dezvăluit Ramona Olaru, în cadrul podcast-ului lui Ameri Nasrin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *