Prima pagină » Cancan » Ramona Olaru și Cuza ar fi din nou împreună. Cum s-au dat de gol pe rețelele de socializare

Ramona Olaru și Cuza ar fi din nou împreună. Cum s-au dat de gol pe rețelele de socializare

10 iun. 2024, 11:06,
BZI.ro, în Cancan

Ramona Olaru și Cuza de la „Noaptea Târziu” ar fi din nou împreună, potrivit fanilor, care și-au dat seama din imaginile postate pe internet. Cei doi au fost luați în vizor de către urmăritorii lor din online, după ce au dat semne de împăcare. Astfel, cei doi s-au pozat la o piscină de fițe din Floreasca, însă nu împreună, ci separat.

Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu i-au surprins pe fanii de pe rețelele de socializare printr-o serie de postări din aceeași locație. Cei doi au profitat de câteva momente împreună, la o piscină de lux din Floreasca.

Ramona Olaru și Cuza ar fi din nou împreună

Ramona Olaru și Cuza s-au dat de gol prin postări pe conturile de socializare. Cei doi au ajuns în vizorul internauților, după ce au dat semne de împăcare. Ramona și Cuza au avut o relație de aproximativ 2 ani, și, în ciuda iubirii pe care și-au declarat-o, se pare că nepotrivirea de caracter a fost cea care a dus la despărțire. Sau cel puțin asta a declarat Cuza în trecut.

„Aproape de doi ani (n.r. – au fost împreună). O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri.

Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, a spus Cuza în cadrul unui podcast.

Acum însă, se pare că lucrurile se schimbă și că sentimentele dintre cei doi nu au dispărut complet. Recent, cei doi și-au luat fanii de pe rețelele de socializare prin surprindere, după ce au fost împreună la o piscină din Floreasca. Ambii s-au dat de gol după ce au share-uit pe Instagram imagini din aceeași locație, la aceeași oră.

Ramona Olaru, ghinion în dragoste

Ramona Olaru este o femeie cu o carieră de succes, dar, pe plan sentimental, a avut parte de experiențe nu foarte plăcute, care au împins-o să apeleze la psiholog. Chiar dacă nu a avut parte de liniște din punct de vedere sentimental, vedeta este optimistă și visează la ziua în care va deveni mamă.

După ce a divorțat de fostul ei soț, Bogdan, Ramona a apăut la brațul colegului ei, Cuza, dar și această relație s-a sfârșit. Mai apoi, a fost cerută de soție de Cătălin Cazacu, alături de care își dorea și un copil, dar nici de această dată nu a funționat. De asemenea, a mai avut o relație la început de an, dar și aceasta a fost sortită eșecului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *