Prima pagină » Cancan » Ramona Olaru, sexy asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, pare să-și fi găsit fericirea

Ramona Olaru, sexy asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, pare să-și fi găsit fericirea

16 nov. 2021, 14:47,
în Cancan

La 27 de ani, Ramona Olaru este una dintre cele mai sexy vedete din România. Înainte de a deveni faimoasă, simpatica asistentă TV arăta cu totul diferit. În prezent, ea are o relație frumoasă cu faimosul Cătălin Cazacu. De asemenea, ea a fost căsătorită, dar a divorțat în urmă cu trei ani datorită certurilor legate de bani.

Neața cu Răzvan și Dani este celebra emisiune matinal de pe Antena 1. În momentul de față, prezentatorii sunt Răzvan Simion și Dani Oțil. Și totuși, în perioada 2000-2002, prezentatorul emisiunii a fost Horia Brenciu. În cadrul acestei emisiuni, sunt abordate rubrici de make-up, hairstyle, travel, sănătate etc. În 2019, Ramona Olaru a înlocuit-o pe Flavia, fosta vecină de la Neața, care intrase în concediu prenatal.

Ramona Olaru, una dintre cele mai sexy asistente TV

Înainte de a face parte din echipa Antena 1, Ramona Olaru visa la o altă profesie. Aceasta dorea să devină stewardesă. Cu toate acestea, pasiunea pentru tatuaje au împiedicat-o să urmeze această cale. Astăzi, ea este una dintre cele mai sexy asistente TV din showbiz-ul românesc. În timpul liber, Ramona profesează ca model. Salariul său de la emisiunea Neața cu Răzvan și Dani îi aduce lunar peste 3.000 de euro. Cum Ramona Olaru și-a dorit mereu să aibă o carieră în televiziune, pentru a-și îndeplini visul, s-a mutat în București.

„Aveam 18 ani. Și am plecat așa în neant, nu aveam niciun plan, nimic, și nu aveam unde să stau în București când am ajuns.”

La sfatul prietenilor din București, Ramona Olaru s-a înscris la facultate, pentru a sta la cămin. Deși a învățat foarte multe, nu s-a gândit niciodată serios să lucreze în domeniu. Prima dată a participat la casting pentru Neatza cu Răzvan și Dani, în anul 2013. Pe atunci era brunetă și avea un alt stil vestimentar. După ce a divorțat, a apelat pentru prima dată la medicul estetician.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu frumos

După mai multe relații eșuate, Ramona Olaru și-a găsit fericirea alături de Cătălin Cazacu. Recent, cei doi au fost surprinși împreună și la supermarket. Chiar dacă, la început, Faimosul a evitat subiectul, cei doi și-au asumat public relația. Prima lor ieșire publică a avut loc la cinematograf. Ramona Olaru a vorbit despre relația sa în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani, unde este asistentă TV. Iar despre Ramona Olaru, fostul faimos are numai cuvinte de laudă. Se pare că frumoasa blondă îl face foarte fericit.

Într-o postare de pe rețelele de socializare, acesta le-a spus fanilor că iubește cu adevărat. În trecut, Ramona Olaru a fost căsătorită, dar a divorțat la puțin timp de la nuntă. De asemenea, a mai avut o relație cu un membru al formației Noaptea Târziu, Cuza. Cei doi au încercat de nenumărate ori să își salveze relația, dar și-au spus adio datorită diferențelor de caracter. Așadar, Ramona Olaru este asistenta sexy din emisiunea Răzvan și Dani și are o relație frumoasă cu Cătălin Cazacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *