Prima pagină » Cancan » Ramona Olaru se pregătește să devină mămică! Asistenta de televiziune consideră că e timpul potrivit

Ramona Olaru se pregătește să devină mămică! Asistenta de televiziune consideră că e timpul potrivit

04 oct. 2021, 14:47,
BZI.ro, în Cancan

Frumoasa asistentă TV Ramona Olaru are de gând să devină mămică! Aceasta a dezvăluit de curând că putea avea un copil mult mai devreme!

Ramona Olaru, una dintre cele mai cunoscute asistente de televiziune, este din nou singură după despărțirea de Cuza de la Noaptea Târziu. Vedeta se gândește să devină mamă în viitorul apropiat și consideră că a trecut prin multe lecții de-a lungul vieții, din care a învățat cum să fie mai liniștită și bine.

După o căsnicie și o altă relație de lungă durată, Ramona se pregătește să devină mămică pentru prima dată și speră ca acest lucru se va întâmpla curând. Ramona Olaru a vorbit pentru prima oară despre noul ei iubit. Cum l-a cunoscut vedeta pe cel pentru care l-a dat uitării pe Cuza?

„Cand ma gandesc prin cate am trecut si cate lectii a trebuit sa invat sa ajung in sfarsit sa fiu bine si linistita eu cu mine, parca uneori simt ca am pierdut timp pretios, in care puteam sa ajung asa mai devreme! Dar cum spuneam… Toate vin exact atunci cand le este timpul! Așa să-mi ajute Dumnezeu!:)) ❤️???”, este mesajul transmis pe contul de Instagram.

Cuza, despre despărțirea de Ramona Olaru

Ramona Olaru și Cuza de la „Noaptea Târziu” au trăit o intensă poveste de dragoste, însă au ales să își spună adio, din cauza părerilor pe care le aveau mereu în contradictoriu. Deși nu mai sunt împreună, tânărul a mărturisit că păstrează o relație amicală cu fosta lui iubită și se respectă reciproc, chiar dacă despărțirea a fost una foarte dureroasă.

„O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, a povestit Cuza, în cadrul unui podcast.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *