Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ramona Olaru, nud: A încins imaginația multor bărbați

Ramona Olaru, nud: A încins imaginația multor bărbați

13 apr. 2021, 16:14,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Ramona Olaru, frumoasa prezentatoare meteo de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani“, de la Antena 1, postează periodic pe rețelele de socializare poze incendiare cu ea.

Nu de puține ori, frumoasa blondină și-a bucurat cei peste 265.000 de urmăritori de pe Instagram cu poze în care apare aproape nud și care încing imaginația bărbaților.

Focoasă blondină a fost avantajată mereu de fizicul ei, care a ajutat-o să obțină contracte de prezentare de modă pentru designeri cunoscuți din România.

Ramona Olaru, nud: Acoperită doar cu o pălărie

Cea mai îndrăzneață poză postată de focoasa blondină a fost postată în urmă cu doi ani, când s-a pozat complet goală, singurul accesoriu pe care a ales să-l folosească a fost o pălărie imensă.

Chiar dacă a pozat dezbrăcată, frumoasa blondină nu a lăsat la vedere vreo parte intimă. Ramonaa ştiut în ce unghi să stea pentru a nu se vedea nimic din ce nu trebuie.

Ramona Olaru şi-a ascuns sânii cu braţele şi a ţinut picior peste picior pentru a ascunde totul foarte bine. Chiar și așa a strâns câteva zeci de mii de aprecieri în doar câteva ore.

Au urmat o serie întreagă de poze extreme de sexy, cu care Ramona a reușit să-și țină aproape fanii.

Ramona Olaru poză sexy

Ramona Olaru își încîntă fanii cu pictoriale sexy periodic

Atac dur la adresa fostului iubit

Ramona Olaru a avut o relație extrem de tumultoasă cu Cuza, de la Noaptea Târziu. Dragostea cu năbădăi dintre cei doi a fost presărată de multe certuri, despărți și reîmpăcări.

Recent, frumaosa blondină a postat un filmuleț în care spune că „el“ ar fi fost deranjat de faptul că ea e fericită și că, în schimb, acesta este genul de om care nu este fericit cu nimic, orice ai face pentru el.

Ramona și Cuza s-au despărțit, se pare definitive, în urmă cu ceva timp, imediat după cei doi s-au întors din vacanță. Atunci, Ramona a mențioant că nu poate trece foarte ușor peste despărțire.

Ramona Olaru poză sexy

Ramona Olaru își încîntă fanii cu pictoriale sexy periodic

De la fata de la țară, la asistenta matinalului de la Antena 1

Ramona Olaru s-a născut într-o localitate de lângă Călărași și provine dintr-o familie de agricultori. La 18 ani, a decis să se mute în București și s-a înscris la Agronomie pentru că nu avea unde să stea.

După, a urmat studiile de Management Financiar Contabil și și-a dat masterul în inginerie agricolă.

Chiar dacă a aprofudnat aceste studii, focoasa blondină a spus că nu a fost niciodată atrasă de acest domeniu.

După terminarea studiilor, a lucrat ca picol și model, lucrând pentru mulți designeri cunoscuți de la noi. Ramona și-a dorit să fie stewardesă, însă deoarece avea tatuaje la vedere a fost nevoită să renunțe la acest vis.

Înainte de a ajunge la matinalul de la Antena 1, frumosa blondină a apărut pe micile ecrane la Super Bingo Metropolis. Atunci era căsătorită cu fostul soț, Bogdan, și spunea că își dorește să-și deschidă o afacere împreună cu acesta. Lucrurile nu au mers așa cum și-a dorit Ramona și a ajuns să lcureze la matinalul de la Antena1.

Deși acum este focusată pe locul de muncă de la „Neatza cu Răzvan și Dani“, Ramona continuă să participle ca model la diverse prezentări de modă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
15 iulie 2024
15 iulie 2024