Prima pagină » Radio » Actualitate » Ramona Olaru își ajută săptămânal părinții cu bani. Vedeta le este recunoscătoare pentru tot

Ramona Olaru își ajută săptămânal părinții cu bani. Vedeta le este recunoscătoare pentru tot

11 aug. 2023, 10:04,
în Radio

Asistenta TV Ramona Olaru a recunoscut că își ajută săptămânal părinții cu bani, fiindu-le recunoscătoare pentru tot ce au făcut pentru ea. Blondina susține că este învățată cu munca de la o vârstă fragedă, de când avea 10-12 ani. În prezent, Ramona Olaru locuiește în chirie, iar dorința ei cea mai mare este să-și cumpere un apartament.

Ramona Olaru este una dintre cele mai carismatice vedete de pe micul ecran. Colega lui Răzvan și Dani este o tipă asumată și sinceră, care a povestit, în exclusivitate pentru Unica.ro, despre copilăria ei în care era nevoită să parcurgă mulți kilometri până la școală, dar și despre faptul că a început să muncească de mică, de la 10-12 ani.

Ramona Olaru își ajută săptămânal părinții cu bani

Astăzi, la 34 de ani, vedeta Antenei 1 este o femeie puternică, independentă, care se răsfață cu vacanțe costisitoare, are o mașină bună și, în curând, va scăpa și de chirie. Ramona Olaru se bucură din plin de luna august, în care are vacanță de la matinalul Antenei 1. Liberă și fără obligații, colega lui Răzvan și Dani se răsfață în vacanțe cu prietenele. Este curtată, așa că rămâne de văzut care dintre pretendenți va îndeplini criteriile și va fi alesul.

Și dacă acum o duce foarte bine, ea susține că s-a obișnuit cu munca de când era mică, de la 10-12 ani. Aceasta mergea la cules la porumb, la sapă și în vacanță, dar și în timpul școlii, după ore. Mai târziu, când a ajuns la liceu, părinții dar și sora mai mare au ajutat-o și i-au plătit chiria. Acum, Ramona le este recunoscătoare și le trimite frecvent bani.

„Eu le trimit bani în fiecare săptămână. De multe ori uit în ce punct am ajuns din viață și de unde am plecat și, mai am câte un moment, seara când ajung acasă și mă gândesc că ar trebui să îmi mulțumesc în primul rând mie și apoi lui Dumnezeu. Deși nu am fost așa cu divinitatea în general, ar trebui să mulțumesc pentru punctul în care am ajuns și pentru cât de bine sunt acum”, a precizat Ramona Olaru.

Ramona Olaru vrea să își cumpere apartament

Asistenta TV a devenit rapid independentă financiar, astfel că acum se poate bucura de tot ceea ce nu a avut în copilărie. Iar în luna august, Ramona o ține numai în petreceri și vacanțe, mai ales că de curând a fost ziua ei de naștere.

„Am fost la Saint-Tropez cu prietenele, ne-am distrat de toți banii. Am foarte multe vacanțe, cred că stau acasă maximum 6 zile adunate, în rest sunt plecată. Am fost în Turcia, apoi stau vreo 10 zile în Mykonos, apoi Ibiza și Capri.

În ceea ce privește visul ei de a-și cumpăra un apartament, blondina recunoaște că încă lucrează la acest proiect. Acum ea stă cu chirie, însă acest lucru s-ar putea schimba odată cu sfârșitul anului.

„Strâng bani să-mi cumpăr apartament, lucrez la lucrul ăsta, sunt pe drumul cel bun. Cred că până la finalul anului se rezolvă. Îmi doresc să fie perfect, ca pentru mine”, a mai povestit Ramona Olaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *