Prima pagină » Cultural » Ramona Olaru, în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Ce sacrificii a făcut îndrăgita asistentă tv pentru a ajunge celebră

Ramona Olaru, în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Ce sacrificii a făcut îndrăgita asistentă tv pentru a ajunge celebră

06 iul. 2022, 09:29,
în Cultural

Una dintre cele mai provocatoare apariții din lumea mondenă, Ramona Olaru, și-a surprins recent fanii cu fotografii în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Îndrăgita asistentă tv se mândrește cu o siluetă fără cusur și face furori de fiecare dată când apare în spațiul public. Ramona Olaru încinge imaginația multor bărbați cu fotografii incendiare în mediul online, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Iată ce sacrificii a făcut îndrăgita asistentă tv pentru a ajunge celebră.

Ramona Olaru, apariții sexy pe rețelele de socializare

Ramona Olaru este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton. Aceasta și-a construit o carieră de succes și se bucură din plin de celebritate la vârsta de 33 de ani. Frumoasa șatenă pune pe jar inimile bărbaților cu aparițiile sale provocatoare. Îndrăgita asistentă tv nu ezită să își etaleze formele fără cusur și să pozeze sexy ori de câte ori are ocazia.

Ramona Olaru este extrem de activă pe Instagram unde postează frecvent fotografii din vacanțe exotice, lăsând la vedere silueta sa de invidiat. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălin Cazacu, însă relația lor a fost una tumultuoasă, cu certuri și împăcări. Vedeta își dorește să fie cerută în căsătorie de iubitul ei, cu care are planuri serioase de viitor.

„Așteptăm nunta, dar stai puțin să mă ceară de soție că, după aia, facem și nuntă. Eu vreau totul organizat. Sunt puțin pe vechi, eu sunt bătrânică un pic. Insistați și voi, scrieți acolo, faceți ceva să mă ceară și pe mine odată.”, a declarat vedeta tv.

Ramona Olaru este extrem de apreciată de public și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. O altă vedetă care arată spectaculos la vârsta sa și nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy este Andra Măruță. Cântăreața se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare pe scenă.

Și frumoasa actriță Dana Rogoz se mândrește cu formele sale fără cusur și arată spectaculos. Vedeta se bucură din plin de viață, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită și fericită alături de soțul ei.

Ce sacrificii a făcut vedeta de dragul celebrității

Ramona Olaru, îndrăgita asistentă tv de la Antena 1, a făcut multe sacrificii pentru a ajunge celebră. Aceasta a recunoscut că nu i-a fost ușor să își construiască o carieră de succes și s-a confruntat cu momente dificile pe plan profesional.

Deși este mereu în atenția publicului și face furori pe marile ecrane, Ramona Olaru a mărturisit că celebritatea nu a schimbat-o și este la fel de modestă ca înainte de a fi faimoasă.

„Am mers pe principiul «ce n-am avut când am fost mică să dobândesc când sunt mare». Și în continuare fac treaba asta, dar nu uit niciodată de unde am plecat. Ăsta e principiul pe care merg și cred că se vede, eu nu uit niciodată de unde am plecat. Să fiu altfel sau să mă port altfel decât sunt. M-am apucat de niște businessuri micuțe, proprii, niște combinații, ca să se știe, la care adaug puțin din popularitatea mea.

Când oamenii spun că nu le place varianta mea, într-un fel, în suflet, m-a deranjat, dar am continuat să fiu aceeași, să nu schimb nimic de la mine, doar ca să plac cumva. Ca să fiu pe placul cuiva. Nu, niciodată. Am mers înainte. Dar nu spun că nu m-au durut unele lucruri. (…) Uită-te la mine, am venit de la țară și acum sunt o lady.”, a declarat asitenta tv.

Ramona Olaru se bucură din plin de celebritate și își surprinde fanii din mediul online cu fotografii în ipostaze sexy. Frumoasa asistentă tv face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și este extrem de apreciată de publicul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024