Prima pagină » Cancan » Ramona Olaru îl atacă pe fostul iubit. Ce a putut să spună despre Cuza

Ramona Olaru îl atacă pe fostul iubit. Ce a putut să spună despre Cuza

07 oct. 2020, 14:50,
în Cancan

Ramona Olaru îl atacă din nou pe fostul iubit. Celebra asistenta TV pare să nu se mai oprească din reproşuri la adresa lui Cuza de la Noaptea Târziu. De curând Olaru i-a transmis fostului ei iubit un alt mesaj cu subînțeles.

Asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” și Cuza, de la ”Noaptea Târziu”, s-au despărțit, s-au împăcat, apoi iar s-au despărțit și iar s-au împăcat… Doar că, acum, o nouă ruptură pare să fie definitivă.

Ramona Olaru şi Cuza au ales să meargă pe drumuri separate

Cei doi îndrăgostiţi au ales să meargă pe drumuri separate, iar… mesajele acide sunt la ordinea zilei! Cel puțin, din partea asistentei TV. În ciuda faptului că nu a vorbit despre motivul care a dus la separarea dintre ea și artist, asistenta TV transmite mesaje cu subînțeles pe contul ei de Instagram.

Recent, ea l-a atacat din nou pe fostul iubit și i-a transmis cuvinte dure.

”Îmi pare rău. Eu nu sunt Adele. Nu-și doresc tot binele din lume și nici să găsesc pe cineva ca tine. Totuși, vreau să dau foc tuturor lucrurilor tale”, a scris Ramona pe Instagram.

A fost ”cerută în căsătorie” de Cuza

În urmă cu câteva luni, Ramona Olaru a avut parte de surpriza vieții sale, într-un club din Capitală, atunci când Iulian Adrian Popescu a pus marea întrebare. Cuza de la ”Noaptea Târziu” a îngenuncheat în fața Ramonei și a cerut-o de soție. Imaginile s-au viralizat rapid, iar fanii s-au bucurat nespus pentru cei doi.

La scurt timp după gestul făcut de vlogger, toată lumea a crezut că bat clopote de nuntă în showbiz-ul românesc. Așa că artistul a fost nevoit să spună adevărul: totul a fost de fapt… o mega-farsă!

”Totul a fost o farsă. Ramona a intrat în jocul băieților și m-am trezit în fața faptului împlinit. A fost așa bine pus la punct totul încât nu am mai avut ce face. Eu de mult vorbeam cu băieții să ne facem farse și se pare că de data aceasta eu am fost cel vizat. Ramona a jucat foarte bine, n-am ce să spun. La un moment dat, m-am trezit cu un inel în mână și a trebuit să joc până la capăt. N-am avut încotro. Am trăit totul la intensitate maximă”, a declarat atunci Cuza, pentru CANCAN.RO.

Ce a postat Ramona Olaru după ce s-a despărțit de Cuza, de la Noaptea Târziu

Ramona Olaru, asistenta de la emisiunea Neatza, de la Antena 3, se bucură de mare succes de când lucrează în televiziune. Romana Olaru a fost căsătorită până anul trecut cu Bogdan Olaru, însă au decis să meargă pe drumuri separate după o relație de 5 ani și un mariaj de 3 ani. Decizia, se pare, a fost luată chiar de Ramona, după ce ar fi încercat de mai multe ori să echilibreze lucrurile între ei.

La doar trei luni de la divorț, aceasta a intrat într-o nouă relație cu Cuza, de la Noaptea Târziu. Iubirea lor a fost una foarte agitată, deoarece s-au despărțit de mai multe ori și s-au tot împăcat. Acum, se pare că cei doi sunt din nou separați, deși aveau planuri de nuntă. Drept dovadă, ei nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare de ceva timp.

În plus, Ramona Olaru postează tot mai multe postări care au mesaje cu subînțeles ascuns, ce fac trimitere chiar la Cuza. În ultima fotografie postată, ea declară: Voi încerca să fiu mai drăguță dacă tu încerci să fii mai deștept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *