Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ramona Olaru, enervată la culme de comentariile răutăcioase. Cum a reacționat asistenta TV

Ramona Olaru, enervată la culme de comentariile răutăcioase. Cum a reacționat asistenta TV

15 mai 2022, 20:20,
în Cancan ultimă oră

Ramona Olaru a atras criticile fanilor ei din mediul online după ce a postat câteva imagini cu un pui de curcă. Internauții au fost de părere că asistenta TV nu s-a comportat foarte bine cu animăluțul, motiv pentru care nu au ezitat să-i atragă atenția, așa că blondina a ținut să transmită un mesaj public tuturor celor care i-au trimis mesaje negative în legătură cu acest subiect.

Admiratorii Ramonei Olaru nu se sfiesc să-i atragă atenția ori de câte ori consideră că asistenta TV face ceva greșit, așa cum a fost cazul de față, de altfel. Recent, iubita lui Cazacu a fost asaltată cu mesaje în care i se reproșa că nu s-a comportat deloc bine cu un micuț pui de curcă cu care se fotografiase anterior.

Ramona Olaru, replică pentru cei care o critică

Ramona Olaru a decis să lămurească situația cu puișorul de curcă, despre care admiratorii ei au spus că l-a chinuit.

Asistenta TV a ținut să aducă în atenția acestora că nu a fost nimic deplasat în comportamentul ei și că puiul nu a fost nicidecum chinuit în vreun fel, așa cum au avut impresia.

„Mare ți-e grădina, Doamne! Cred că am primit multe, multe mesaje în care mi-ați spus să nu mai chinuiesc puiul de găină. În primul rând, puiul e de curcă și în al doilea rând, nu l-am chinuit”, le-a transmis Ramona Olaru, urmăritorilor ei de pe Instagram.

Dacă în urmă cu câteva zile Ramona Olaru a dat de înțeles fanilor ei că nu mai este într-o relație cu sportivul Cătălin Cazacu după ce a postat în mediul online mai multe mesaje care dădeau de înțeles că este din nou femeie singură, acum asistenta TV s-a filmat în mașină alături de partenerul ei. Ramona Olaru își aștepta iubitul în mașină, așteptând cu nerăbdare ca acesta să-i aducă o înghețată, lucru pe care l-a și făcut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024