Prima pagină » Cancan » Ramona Olaru, detalii neștiute din trecut. Cu ce s-a ocupat până să ajungă pe micul ecran

Ramona Olaru, detalii neștiute din trecut. Cu ce s-a ocupat până să ajungă pe micul ecran

11 dec. 2023, 12:51,
în Cancan

Ramona Olaru a dezvăluit într-un interviu mai multe detalii neștiute din trecut, cu privire la studiile ei, dar și domeniile în care a activat. Blondina a avut un parcurs academic de toată lauda, care s-a finalizat cu un master pe aceeași linie cu studiile superioare. În prezent, Ramona Olaru este mulțumită că a ales televiziunea și în special echipa matinalului de la Antena 1.

Ramona Olaru se află de multă vreme în echipa emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”. Datorită umorului său și a replicilor iscusite a reușit să câștige simpatia publicului. Puțini sunt cei care știu, însă, detalii din trecutul Ramonei, înainte ca aceasta să ajungă pe micul ecran.

Ramona Olaru, detalii neștiute din trecut

Cu toate că televiziunea reprezintă pasiunea sa principală, Ramona Olaru a obținut numeroase diplome în diverse domenii, parcurgând un traseu academic variat până să ajungă în emisiunea de la Antena 1 alături de Dani Oțil și Răzvan Simion.

„Am mai multe diplome, nu doar pe cele pe care le-ai menționat. Am de cofetar-patiser, bucătar, barman, ospătar. Sunt inginer agronom în agricultură, am și masterat în agricultură durabilă. Am multe! Mi-a plăcut să învăț, deși nu pare de multe ori! Nici nu vreau să arăt acest lucru pentru că nu trebuie să demonstrez nimănui nimic!

Am studiat câțiva ani la facultatea de contabilitate, dar nu am terminat până la urmă! Nu era ceva ce îmi plăcea, nu eram cea mai bună la matematică. În fine, am de toate! Mă descurc în orice domeniu! În plus, am școala vieții!”, a declarat Ramona Olaru, într-un interviu acordat pentru Ego.ro.

Cu toate că i-a privit o perioadă îndelungată pe micile ecrane, Ramona Olaru nu a resimțit emoții atunci când i-a întâlnit pe Dani Oțil și Răzvan Simion, cei care, mai târziu, i-au devenit colegi. Ramona susține că a avut încredere în sine și a reușit să le demonstreze, odată cu trecerea timpului, că ea a fost cea mai bună alegere pentru completarea echipei de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

De 5 ani apare la „Neatza cu Răzvan și Dani”

În cele din urmă, Ramona Olaru pare să-și fi găsit adevărata vocație în televiziune. Astfel, de 5 ani încoace, blondina face echipă alături de Dani Oți și Răzvan Simion la „Neatza”, matinalul transmis de Antena 1.

De altfel, formatul a câștigat, din nou, categoria „Cea mai bună emisiune de divertisment de zi” la ediția de anul acesta a galei Premiile Tvmania 2023. Și tot de 5 ani încoace, Ramona Olaru se trezește cu noaptea-n cap.

„Mă trezesc la 5.30 în fiecare dimineață. Am intrat în ritmul ăsta și îmi este bine. Nu beau cafea, nu beau niciodată. De cele mai multe ori beau un fresh de portocale. Sunt o femeie simplă, cu dorințe simple pentru că am crescut într-un mediu simplu și am păstrat oarecum bunul simț și responsabilitatea”, a mai dezvăluit Ramona Olaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *