Prima pagină » Cancan » Ramona Olaru, despre fostele relaţii şi foştii iubiţi. „Nu sunt o vagaboandă”

Ramona Olaru, despre fostele relaţii şi foştii iubiţi. „Nu sunt o vagaboandă”

22 dec. 2023, 09:10, 1 ,
în Cancan

Ramona Olaru a făcut de curând declaraţii despre fostele relaţii şi foştii iubiţi. După despărțirea de soțul său, blondina a încercat în repetate rânduri să-și reconstruiască viața, dar nu a avut norocul de partea ei. Cu toate acestea, tânăra afirmă că are dreptul să întâlnească un bărbat pentru a-și forma o părere despre caracterul său, iar pentru a realiza acest lucru, este necesar să se întâlnească cu el.

Adesea, asistenta de la emisiunea Neatza primește critici din partea fanilor pentru acțiunile sale, în special în ceea ce privește viața personală.

Ramona Olaru, despre fostele relaţii şi foştii iubiţi

Recent, Ramona a dorit să clarifice faptul că nu poate să cunoască un bărbat dacă nu iese cu el, dar acest lucru nu înseamnă că este o femeie uşoară.

„Dacă mă vedeți pe stradă cu un om și peste două luni cu altul nu înseamnă că sunt vagaboandă. Înseamnă că vreau să cunosc un om OK, da? Pentru că altfel nu ai cum să-l cunoști, dacă nu te duci să te întâlnești cu el, să vorbești, să-l vezi… Că nu te duci, iei unul, îl duci acasă și hai, tu ești soțul meu. Eu accept multe lucruri, dar lumea nu știe asta. Eu sunt mult peste ce vedeți voi”, a spus Ramona cu ochii în lacrimi.

Vedeta a povestit un moment în care a fost înșelată și spune că a ajutat-o foarte mult. „Povestea mea e extraordinară, eu sunt foarte mândră de mine, sunt prea mișto… dar dacă mi-ai făcut-o negativ sau nepotrivit, s-a închis de tot. Nu mai exiști. Nu mă întorc să-ți fac rău, dar nu mai exiști. (…).

Da, am fost înșelată… îi vezi dezbrăcați în fața ta… dar nu vreau să vorbesc despre subiectele astea, a fost undeva, demult… dar imaginea a existat la un moment dat în viața mea. Am văzut-o și m-a ajutat extrem de mult. Pe secundă am rămas mută, nu am știut cum să reacționez, am plecat”, a mărturisit Ramona Olaru.

De 5 ani apare la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Ramona Olaru pare să-și fi găsit adevărata vocație în televiziune. Astfel, de 5 ani încoace, blondina face echipă alături de Dani Oți și Răzvan Simion la „Neatza”, matinalul transmis de Antena 1.

De altfel, formatul a câștigat, din nou, categoria „Cea mai bună emisiune de divertisment de zi” la ediția de anul acesta a galei Premiile Tvmania 2023. Și tot de 5 ani încoace, Ramona Olaru se trezește cu noaptea-n cap.

„Mă trezesc la 5.30 în fiecare dimineață. Am intrat în ritmul ăsta și îmi este bine. Nu beau cafea, nu beau niciodată. De cele mai multe ori beau un fresh de portocale. Sunt o femeie simplă, cu dorințe simple pentru că am crescut într-un mediu simplu și am păstrat oarecum bunul simț și responsabilitatea”, a mai dezvăluit Ramona Olaru.

Sătulă să fie catalogată drept o femeie uşoară, Ramona Olaru a vorbit de curând despre fostele relaţii şi foştii iubiţi pentru a lămuri anumite aspecte.

Comentarii
  • Vaai Doamne fereste !, da cine a zis asa ceva ?, ea este doar o alta Coana Mita biciclista ca muulte altele din ziua de azi care se chinuie si ea saraca dintrun milionar in altul si cu mai multi in agenda, da nu prea are noroc saraca sa mai lege pe vreunul in lanturi definitiv, nuuu, doar asa de pe o zi pe alta depinde de incasari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *