Prima pagină » Cancan » Ramona Olaru, atac dur către „bogații” din Capitală. „Sunteți ultimii pârliți”

Ramona Olaru, atac dur către „bogații” din Capitală. „Sunteți ultimii pârliți”

04 mart. 2024, 15:30,
în Cancan

Ramona Olaru a lansat un atac dur către „bogații” din Capitală și spune că sunt repetenți la educație și bun simț. Asistenta TV a răbufnit recent după ce a trăit o experiență bizară într-un restaurant. În altă ordine de idei, Ramona Olaru are parte și de comentarii negative, unii internauți acuzând-o că își ia glumele de pe internet.

Ramona Olaru este una dintre cele mai cunoscute asistente de televiziune din România. Diva obișnuiește deseori să glumească în fața telespectatorilor, motiv pentru care românii au îndrăgit-o foarte repede. Iată ce a spus de data aceasta, în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ramona Olaru, atac dur către „bogații” din Capitală

Noua săptămână a început cu multă energie la Neatza cu Răzvan și Dani, acolo unde Ramona Olaru a spus ă glumă amuzantă, inspirată din experiențele pe care le-a trăit în urmă cu puțin timp. Ramona Olaru este cunoscută ca fiind o fire liberă și fără perdea, motiv pentru care de cele mai multe ori spune ce îi vine în minte.

După cum este bine știut, Ramona Olaru a întâmpinat tot felul de situații, pe care le-a și povestit, atât în emisiunile la care a luat parte, ori în cadrul podcast-urilor la care a fost insistată de-a lungul timpului. Asistenta TV a trecut printr-o experiență neașteptată într-un restaurant din București, pe care a ales să o ironizeze de această dată, în fața camerelor de filmat.

Pentru a doua oară în ultima perioadă, Ramona Olaru a trecut printr-o experiență neplăcută într-un restaurant de lux din Capitală, frecventat de oameni bogați și milionari. Așa cum se întâmplă de fiecare dată, asistenta TV a împărtășit acest lucru și cu telespectatorii și a făcut o glumă care a stârnit multe râsete.

„Eu dacă postez pe Instagram mesaje sau filmuțele triste, nu înseamnă că sufăr. Așa cum nici voi dacă vă postați milionari sau șmecheri nu sunteți. Sunteți ultimii fraieri sau ultimii pârliți”, a spus Ramona Olaru, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ramona Olaru are tot timpul glumele la ea

Ramona Olaru nu își surprinde doar colegii de platou cu glume amuzante în fiecare dimineață, ci și telespectatorii. Diva vorbește despre tot ce se întâmplă în jurul ei sau despre lucrurile care îi atrag atenția în viața de zi cu zi.

„Eu vreau doar să vă zic atât, la început de martie: privind către vârsta pe care o voi împlini anul acesta, s-ar putea să nu mai aleg babă de martie, mă aleg pe mine”. În ultimul timp, mă culc atât de târziu și mă trezesc atât de devreme încât cred că o să mă întâlnesc într-o zi cu mine dimineața pe hol.

Există acum un paradox financiar pe care cu greu îl înțeleg, mai ales pe zona de Nord a Capitalei. Cu cât ești mai bogat, cu atât devii mai ieftin. Am gândit-o după ce am fost la unul dintre restaurantele de lux și un milionar s-a descălțat sub masă. Nu a avut nicio problemă”, a spus asistenta TV, în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *