Prima pagină » Cancan » Ramona Olaru aproape goală pe rețelele de socializare! Cum arăta vedeta înainte de intervențiile estetice?

Ramona Olaru aproape goală pe rețelele de socializare! Cum arăta vedeta înainte de intervențiile estetice?

03 aug. 2022, 15:30,
în Cancan

Ramona Olaru a fost surprinsă de mai multe ori pe rețelele de socializare aproape goală. Aceasta s-a fotografiat în cada plină cu spumă, punând pe jar imaginația bărbaților. Mai mult de atât, în trecut blondina a postat o imagine din pat când era acoperită doar de așternuturi. 

Asistenta TV atrage toate privirile, dar se pare că nu întotdeauna a arătat bine. Vedeta a recunoscut că și-a adus îmbunătățiri, însă nu foarte foarte multe. Printre influencerițele ce au o siluetă de invidiat de numără și Geani Olaru.

Ramona Olaru aproape goală pe rețelele de socializare

În vârstă de 33 ani, Ramona Olaru arată senzațional. Aceasta are un corp de invidiat ce pune jar imaginația bărbaților. Vedeta s-a fotografiat de multe ori aproape goală pe rețelele de socializare. Mai mult de atât, blondina își surprinde mereu urmăritorii cu imagini provocatoare și senzuale. Aceasta este fana costumelor de baie, iar când este la mare nu mai poartă nimic altceva. Ba mai mult, se urcă și la volan doar în costum de baie. 

„Numai eu pot fi genul acesta de persoană care atunci când locuiesc la mare o perioadă mai lungă nu mă mai îmbrac. Oriunde plec, m-am urcat în mașină în costum de baie și așa mă duc și astăzi la fel. Vedem, dacă m-o opri vreo poliție sau ceva asta este, suntem la mare. De ce să ne îmbrăcăm, nu?”, a spus vedeta pe Instastory.

De curând, Ramona și-a sărbătorit ziua de naștere, iar colegii săi de la „Neatza” i-au făcut o surpriză de neuitat. Ca o glumă, vedeta a primit de la aceștia un tort cu vârsta de 26 ani, multe flori și urări ce au emoționat-o. 

„La mine oricum fiecare an a fost mai bun de fiecare dată, de când sunteți voi în viața mea. Îmi vine să plâng. Ați contribuit la formarea și la maturizarea mea. Am învățat foarte multe lucruri de la voi și nu am ce să-mi doresc mai mult de atât”, a spus Ramona Olaru plină de emoții.

Cum arăta vedeta înainte de intervențiile estetice?

Asistenta TV a devenit celebră atunci când s-a alăturat echipei de la Antena 1. Aceasta are niște picioare lungi superbe și un zâmbet ce cucerește orice bărbat. Deși acum fură toate privirile, se pare că blondina nu a fost mereu fermecătoare. Înainte de schimbarea de look era bruneta și purta ochelari. Ba mai mult, i-a făcut o vizită și medicului estetician, iar vedeta nu ascunde asta. Ramona s-a operat la nas și și-a mărit bustul. Aceasta a precizat că se rezumă momentan doar la operațiile menționate deoarece ce e prea mult strică.

„Nu am nicio problemă cu acest aspect. Tot clișeic spun, fiecare face ce îl face fericit pe el, însă nu cred că trebuie să uităm că ce e mult strică! În urmă cu 5 ani am apelat la un implant mamar, nu se observă, dar atât s-a putut. Mai multe nu vreau să fac momentan. Îmi place de mine așa cum sunt. Sper să mă mai țină această stare o vreme. Apoi, ce o fi o fi, facem și altele dacă trebuie!”, a declarat blondina. 

Ramona Olaru primește numeroase aprecieri la fotografiile în care este aproape goală pe Instagram. Aceata captează atenția internauților și atrage toate privirile la evenimentele la care participă. Printre vedetele ce au fost surprinse nud se numără și Inna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *