Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ramona Olaru, anunț neașteptat după ce a confirmat că s-a despărțit de Cătălin Cazacu! „Suntem bine împreună, noi 3”

Ramona Olaru, anunț neașteptat după ce a confirmat că s-a despărțit de Cătălin Cazacu! „Suntem bine împreună, noi 3”

20 mart. 2022, 15:40,
în Cancan ultimă oră

Ramona Olaru și-a uimit fanii în ultima vreme cu postările sale legate de infidelitate. Cu toții s-au dus cu gândul că în viața asistentei TV nu mai există niciun bărbat și că iubitul ei, Cătălin Cazacu, este istorie pentru ea.

Chiar dacă nu a menționat clar și răspicat că a rupt legătura cu acesta, postările din ultima vreme pe care Ramona Olaru le face pe rețelele de socializare confirmă faptul că blondina are probleme în plan sentimental.

Cu o seară în urmă, a iești în oraș alături de câțiva prieteni ș s-a simțit foarte bine, însă în peisaj nu a apărut și Cătălin Cazacu. Cei doi nu au mai apărut împreună în ultima vreme, însă, chiar și așa, Ramona Olaru nu duce lipsă de companie, fiind vorba despre o companie foarte plăcută, alături de care se simte foarte fericită. Cu numai câteva ore în urmă, asistenta TV a apărut pe Instagram alături de cele două pisicuțe ale sale, de care se declară total îndrăgostită.

„Sunt norocoasă cu două pisici! Suntem bine împreună, noi 3!”, a scris pe InstaStory Ramona Olaru.

Ramona Olaru nu a mai vorbit deloc despre Cătălin Cazacu în ultima vreme, iar pe rețelele de socializare a apărut de fiecare dată fie singură, fie alături de alte persoane.

De asemenea, blondina a mărturisit că, din anumite cauze, nu a mai rămas decât cu o prietenă cu care să mai poată ieși în oraș.

„Sunt momente în viață când, din anumite cauze, când te întorci, nu prea mai ai prieteni cu care să ieși.  Am unul, și ăla termină treaba pe la 22. Știi cum facem, pentru că eu sunt deja gata, mă duc și te aștept la locul stabilit, tu grăbește-te și poate am avans de două tequila”,  a spus Ramona Olaru prietenei sale.

Cum s-a dat de gol Ramona Olaru că nu mai este într-o relație cu Cătălin Cazacu?

Acum câteva zile, Ramona Olaru a postat mai multe citate despre bărbații infideli și despre faptul că o femeie întâlnește bărbatul ideal abia după ce se căsătorește.

„Dacă vrei să dureze o relație trebuie să te prefaci că nu te înșală”, „Sunt prea în vârstă ca să mai fiu în preajma oamenilor care nu înțeleg conceptul de loialitate și onestitate”, „Sunt zile când ajung atât de jos, încât adun petrol… Și zile-n care mă ridic și-l valorific!:),   „Bărbatul ideal există, dar apare la momentul nepotrivit…după ce vă măritați”,   au fost câteva dintre mesajele postate de Ramona Olaru în ultimele zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *