Prima pagină » Cancan » Ramona Olaru a vizitat casa în care a copilărit. Locuința s-a transformat într-o ruină

Ramona Olaru a vizitat casa în care a copilărit. Locuința s-a transformat într-o ruină

23 sept. 2024, 11:43,
Redacția BZI în Cancan

Recent, Ramona Olaru a vizitat casa în care a copilărit și a trăit până la vârsta de 20 de ani, împărtășind cu fanii această experiență. Vedeta a recunoscut mereu că nu a dus întotdeauna o viață de lux și fără griji financiare, fiind obișnuită cu munca încă de mică. Ramona Olaru a fost destul de emoționată în urma acestei experiențe care i-a trezit vii amintiri.

Ramona Olaru este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu ce se mai întâmplă în viața ei. De această dată, vedeta le-a arătat prietenilor virtuali, pas cu pas, drumul spre locul în care a copilărit. Aceasta a arătat și câteva imagini din interiorul casei în care a locuit până la 20 de ani.

Ramona Olaru a vizitat casa în care a copilărit

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a recunoscut că nu a dus întotdeauna o viață de lux și fără griji financiare. Cu toate astea, vedeta își amintește cu drag de copilărie.

„Acesta este drumul spre ferma unde eu am crescut, ca să se înțeleagă. Am crescut, nu era ferma mea, că așa s-a mai scris. Acesta era canalul de irigații unde, practic, noi făceam baie când eram mici. Pe aici se mergea pe jos către școală (…) Psihologul, la un moment dat, mi-a zis să mai trec prin locurile pe unde am crescut (…) Aceasta este locuința în care eu am crescut. Ce mică pare”, a spus Ramona Olaru pe InstaStory.

Ramona s-a oprit în fața casei, a coborât din mașină și a intrat să vadă cum arată interiorul după atâția ani. Acolo a găsit trei biciclete și câteva jucării, lucru care a luat-o prin surprindere.

A fost o experiență emoționantă

Revederea locurilor în care a copilărit a fost destul de emoționantă pentru Ramona Olaru, mai ales că pe pereți se vedeau încă, scrijelite, mesajele pe care le-a scris în copilărie cu sora ei.

Ramona a postat câteva imagini, dar și un mesaj prin intermediul căruia le-a spus urmăritorilor ei că experiența asta a ajutat-o să realizeze cât de mult a evoluat în ultimii ani.

„Azi am trecut prin locurile unde am crescut și vreau să rămână aici să îmi arate cât de mult am evoluat și cat de mult pot/putem, dacă vrem cu adevărat! Las pozele aici poate creează încredere în mai multe persoane”, a scris Ramona Olaru pe Instagram.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`