Prima pagină » Actualitate » Ramona Olaru a semnat actele: „Îmi vine să plâng, numai eu știu câte au fost până acum!“
Ramona Olaru a semnat actele: „Îmi vine să plâng, numai eu știu câte au fost până acum!“

Ramona Olaru a semnat actele: „Îmi vine să plâng, numai eu știu câte au fost până acum!“

02 nov. 2023, 08:37,
în Actualitate

Una dintre cele mai cunoscute asistente TV, Ramona Olaru, a semnat actele pentru cumpărarea unei locuințe. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani“ și-a îndeplinit astfel visul după ce și-a luat apartamentul pentru care a muncit atâția ani.

Ramona Olaru nu s-a ferit să facă totul public, mai ales că a așteptat acest moment de ani buni. Recent, asistenta TV s-a destăinuit urmăritorilor de pe rețelele de socializare, unde a mărturisit că a reușit să-și cumpere primul ei apartament.

Ramona Olaru a semnat actele

Asitenta TV a locuit cu chirie mai mulți ani. Aceasta a pus toți banii la bătaie și a semnat actele pentru propriul apartament, locuința la care a visat tot timpul și pentru care a muncit din greu. Asistenta de la Neața cu Răzvan și Dani le-a transmis fanilor că îi va informa cu absolut toate modificările și îmbunătățirile pe care le va face în noua sa locuință.

„Sunt tare bucuroasă. Este o zi importantă pentru mine. A venit momentul! Ca să ne înțelegem… pentru prima dată și în sfârșit după atâția ani de stat în chirie și de muncă multă, în sfârșit apartamentul meu, casa mea. Mamă, doamne, câte am de semnat, dar nici nu mă deranjează că semnez atât de multe. Am întâlnit cei mai minunați oameni în această cursă și cu siguranță o să fie una și mai lungă când o să ne apucăm să amenajăm de la zero totul, ca să fie așa pe stilul meu“, a scris pe contul ei personal de Instagram.

Asistenta a povestit că nu a dorit să vorbească despre acest subiect până nu semnează actele.

„Am ținut mai pe silent acest subiect, dar am zis că mai spre finalul anului se va concretiza acest aspect. Nu am mai simțit de mult așa emoții. Am semnat actele și am achiziționat primul meu apartament. De acum o să vă țin informați cu tot ceea ce se va întâmpla, cum o să amenajez, cum o să aranjez locul meu. Nu îmi vine să cred. Îmi vine să plâng, numai eu știu câte au fost până acum, câți pași am făcut în toți acești ani. Să fie bine!”, a mărturisit Ramona Olaru.

A primit o pereche de pârși

Coincidență sau nu, chiar în această dimineață, în timpul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani“, Ramona Olaru a primit un cadou de casă nouă de la Bogdan. O pereche de pârși pitici africani. Vizibil emoționată, asistenta TV și-a stăpânit cu greu lacrimile de fericire.

„Nu, nu e, nu cred! Vai, micuțule, hai încoace! E speriat… Doamne, nu cred! O pereche? Îmi va face mulți pui? Leșin, Doamne ce frumoși sunt! Trebuie să mă gândesc la nume. Mulțumesc! Îmi vine să plâng!”, a spus Ramona Olaru în timpul emisiei.

Bogdan i-a spus Ramonei Olaru tot ce trebuie să știe despre animăluțele pe care le-a primit. Pârșii pitici africani se hrănesc în captivitate cu fructe, legume, boabe de pisici, dar și de hamsteri.

„Pârșul este un animal nocturn cu care nu ne putem juca, nu este ca un iepuraș, ca o pisică, e mai mult animal de colecție. Au un comportament foarte interesant în ceea ce privește modul de viață. Deși este un rozător, este și mare amator de carne, în natură mâncând ouă de pasăre, păsări de talie mică. În captivitate se pot da bobițe de pisic sau de hamster și foarte multe fructe, banană, piersică, ardei gras, dovlecel”, a explicat Bogdan.

Pârșii sunt o specie de rozătoare din familia Gliridae, ce trăiesc în Europa, dar se pot găsi și pe continentul african și în Asia. Acest animăluț este somnoros și adoră mediul liniștit.

Acum, una dintre cele mai cunoscute asistente TV, Ramona Olaru, a semnat actele pentru cumpărarea unei locuințe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *