Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ramona Olaru a fost luată prin surprindere de bărbatul misterios din viața ei. Ce cadou a primit vedeta

Ramona Olaru a fost luată prin surprindere de bărbatul misterios din viața ei. Ce cadou a primit vedeta

07 mart. 2023, 19:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Ramona Olaru este una dintre cele mai apreciate asistente TV. A cucerit publicul prin frumusețea ei, dar și prin energia și veselia de care a dat întotdeauna dovadă. Deși în urmă cu ceva timp ea și Cătălin Cazacu, cel care i-a fost partener o perioadă de timp destul de lungă, au decis să pună capăt relației, se pare că asistenta TV nu și-a pierdut absolut deloc încrederea în sine și în faptul că mai pot exista bărbați care să o surprindă într-un mod plăcut.

Aceasta nu a stat prea mult timp să plângă după fostul ei iubit, iar la scurt timp ar fi început o altă relație cu un bărbat misterios, cel puțin asta lasă ea să se înțeleagă.

Ce cadou a primit Ramona Olaru de la iubitul misterios

Ramona Olaru a postat pe rețelele de socializare câteva imagini cu modul în care a fost surprinsă. Bărbatul este foarte atent la dorințele și la lucrurile pe care asistenta TV și le dorește, astfel că aceasta s-a trezit cu un urs de plus de culoarea roșie aproape cât ea de mare.

„Ai grijă ce îți dorești, căci mereu se întâmplă! Băi, deci eu, de obicei, când zic în viața asta ai grijă ce-ți dorești sau vezi la ce te uiți și îți place, că sigur ajunge la tine. Deci este cât mine! L-am admirat și acum a ajuns la mine în mașină”, a spus blondina în mediul online.

Bărbatul misterios din viața Ramonei Olaru, un romantic incurabil

Bărbatul nu ezită absolut deloc în a-și arăta sentimentele și a-i demonstra Ramonei Olaru că este foarte importantă pentru el, iar acest lucru se înțelege prin gesturile mici pe care le face.

La începutul lunii martie, vedeta a postat pe rețelele de socializare o poză în care iubitul ei a tratat-o ca pe o adevărată prințesă și așezat să o încalțe cu pantofii.

„Prima zi de primăvară”, a scris aceasta alături de fotografia cu partenerul ei de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *