Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ramona Olaru a ajuns la terapie, deși nu credea în psihologi. Cât de mult a ajutat-o pe vedetă

Ramona Olaru a ajuns la terapie, deși nu credea în psihologi. Cât de mult a ajutat-o pe vedetă

01 aug. 2024, 23:00,
în Cancan ultimă oră

Ramona Olaru a trecut prin momente dificile în timpul vieții sale. Cu toate că nu avea încredere în psihologi, a fost „împinsă” de anumite persoane, iar terapia a ajutat-o foarte mult. A reușit să se redescopere și să-și dea seama ce femeie puternică este.

Ramona Olaru a ajuns la terapie după ce a fost „împinsă” de alte persoane, cu toate că nu credea în vindecare. Vedeta mărturisește că anumiți oameni din viața ei au tras-o în jos și îi spuneau că lucrurile pe care le face nu sunt corecte, motiv pentru care ar putea apela la ajutor specializat. Deși nu a fost de acord, după câteva ședințe a început să vadă perspective diferite.

Ramonei Olaru i s-a implementat ideea că ar avea nevoie de ajutor specializat

Ramona Olaru, una dintre cele mai îndrăgite asistente TV a avut și perioade dificile în timpul vieții. Afirmă că mai multe persoane din jurul ei au tras-o în jos și nu au ajutau să devină o variantă mai bună. Vedeta auzea în mod frecvent că lucrurile pe care le face nu sunt bune și că ar trebui să schimbe modul în care își trăiește viața.

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani s-a gândit că poate ar avea nevoie de terapie și după ce a avut câteva ședințe i-a mulțumit persoanei care a trimis-o acolo.

„Mi s-a implementat oarecum în minte și în dorința de a face asta tot din cauza acelor persoane din viața mea care mă trăgeau în jos, ei având traumele lor le proiectau asupra mea și îmi spuneau că sunt nu știu cum, că fac nu știu ce, că am nevoie de un psiholog, că sunt prea multe probleme. O spunea în sensul că e ceva grav. Din răutatea cuiva eu am ajuns la psiholog și mai târziu i-am mulțumit”, a spus Ramona Olaru la Open Mind Podcast.

Ramona Olaru nu înțelegea felul în care se simțea

Ramona Olaru a cerut o recomandate de psiholog și a mers la câteva ședințe, unde a reușit să învețe o mulțime de lucruri. Deși părea că se simte bine, în timpul terapiei a scos la iveală problemele pe care le „îngropase” și nu mai voia să-și amintească. Ulterior a reușit să se vindece și să se redescopere pe sine.

„Am zis să încerc și treaba asta, poate chiar am niște probleme. Nu e okay ca cineva să-ți spună cineva asta, să te abuzeze psihologic. Am întrebat pe cineva de un psiholog, am mers de 2-3 ori și mi-a plăcut atât de mult să scot de la mine lucruri pe care le îngropasem cu mulți ani în urmă și să mă redescopăr și să descopăr cât de mișto sunt și câte lucruri pot să fac în viața asta cu lucrurile tratate în interior. Au fost zile în care nu-mi înțelegeam stările, plângeam, dar și râdeam și mă distram. Au fost lucruri îngropate atât de adânc încât nici nu mai știam că s-au întâmplat”, a mai spus asistenta TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *