Prima pagină » Cancan » Ramona Ilie, dezvăluiri neașteptate despre partenerul ei de viață. ,,Am avut alte priorități…”

Ramona Ilie, dezvăluiri neașteptate despre partenerul ei de viață. ,,Am avut alte priorități…”

22 feb. 2022, 10:14,
în Cancan

Una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul autohton, Ramona Ilie, a făcut dezvăluiri neașteptate despre partenerul ei de viață. Frumoasa prezentatoare a știrilor mondene de la Antena Stars a îmbrăcat de curând rochia de mireasă și se bucură din plin de viața de familie. Multă lume se întreabă de ce Ramona Ilie a făcut marele pas după mai bine de 10 ani de relație cu iubitul ei.

Ramona Ilie, dezvăluiri surprinzătoare despre căsnicie și partenerul ei de viață

Frumoasa prezentatoare Ramona Ilie este una dintre cele mai curtate femei din România. Cu un fizic de invidiat, aceasta face furori de fiecare dată când apare în lumea mondenă. Pe rețelele de socializare, vedeta se afișează în ținute extrem de sexy, spre încântarea publicului masculin.

Recent, Ramona Ilie a făcut marele pas și s-a căsătorit. Aceasta a decis să își întemeieze o familie cu cel care i-a fost alături mai bine de 10 ani. Vedeta a mărturisit că bărbatul care i-a cucerit inima a susținut-o mereu, iar faptul că se cunosc din adolescență i-a ajutat să își contruiască o relație frumoasă și puternică.

Focoasa prezentatoare a vorbit în cadrul unei emisiuni despre partenerul ei de viață, dar și despre momentul emoționant în care a fost ceerută în căsătorie.

„Suntem de 16 ani împreună, din liceu, și acum am hotărât să facem și pasul cel mare, să fie oficială toată treaba. A contat că am crescut împreună, ne cunoaștem foarte bine, încrederea este importantă, respectul și dragostea, care se transformă din îndrăgosteală în iubire trainică.

Sper să fie așa până când moartea ne va despărți, mai ales că ne dorim și un bebe. (…) Am plâns ca un copil mic când m-a cerut și nu credeam că voi mai avea emoții acum, după atâția ani. Simt că dragostea e la fel de mare ca la început sau mai mare.”, a declarat aceasta.

De viața de familie se bucură din plin și colega ei de breaslă, prezentatoarea Laura Micovschi. Aceasta radiază de fericire de când a devenit mămică și este o femeie împlinită alături de soțul ei.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de știrista Albertina Ionescu. Frumoasa vedetă a avut mai multe relații de dragoste controversate, însă este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta își asumă trecutul amoros, care a propulsat-o de multe ori în atenția publicului.

De ce a amânat frumoasa prezentatoare să se căsătorească cu bărbatul iubit

Multă lume se întreabă de ce frumoasa știristă Ramona Ilie s-a căsătorit după mai bine de 10 ani de relație cu alesul ei. Cu toate că aceasta a mărturisit în repetate rânduri că este extrem de fericită alături de iubitul ei, vestea că va face marele pas întârzia să apară.

De curând, vedeta s-a căsătorit și a dezvăluit care a fost motivul amânării celui mai frumos eveniment din viața ei.

„Am avut alte priorități. Ne-am organizat singuri nunta. Ai nevoie de bani și n-am vrut să luăm de la părinți, pentru că am vrut să ne-o facem fix așa cum ne-o dorim noi, nu după indicațiile celorlalți. (…) Altele au fost prioritățile. Am vrut întâi să ne luăm o casă a noastră, am vrut să fim stabili cu job-ul.

Am zis că după căsătorie poate urma și un copil și am vrut să știm noi că suntem așezați și liniștiți. (…) Am zis să legalizăm lucrurile pentru că vrem să urmeze și pasul următor.”, a mărturisit prezentatoarea tv.

În prezent, Ramona Ilie se bucură din plin de viața de familie și este mai fericită ca oricând. Aceasta este extrem de apreciată de public, iar aparițiile ei provocatoare sunt imediat remarcate.

O prezență răvășitoare în lumea mondenă este și colega ei de breaslă, prezentatoarea Roxana Vașniuc. Aceasta își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy. Și frumoasa Eda Marcus este una dintre cele mai râvnite femei din lumea mondenă. Aceasta arată spectaculos și atrage privirile tuturor cu silueta fără cusur.

Frumoasa prezentatoare Ramona Ilie a făcut recent dezvăluiri surprinzătoare despre căsnicia ei alături de bărbatul care i-a cucerit inima. Vedeta a făcut de curând marele pas și se bucură din plin de viața de familie. Aceasta radiază de fericire alături de partenerul ei de viață și își dorește să devină mamă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *