Prima pagină » Cancan » Ramona Gabor se mândrește cu nepoata sa. Vedeta a spus ce face Irina în America

Ramona Gabor se mândrește cu nepoata sa. Vedeta a spus ce face Irina în America

17 iul. 2023, 12:23,
B, , h, , în Cancan

De mai bine de cinci ani, la mult timp după divorțul părinților, Irinuca a ales să își schimbe total viața. După copilăria trăită alături de tatăl ei, fata a optat pentru o adolescență în compania mamei.

Astfel, minora trăiește de mai bine de cinci ani în America, alături de Monica Gabor, Mr.Pink și fiul acestuia.

Ramona Gabor, despre nepoata sa Irina

Acolo, Irina și-a construit o viață la care multe tinere visează și prin care și-a făcut familia mândră. Studiază, pictează, are permis de conducere și multe activități extra, dar care țin tot de dezvoltarea sa.
Mătușa sa, Ramona Gabor, în cadrul unui interviu, a lăudat-o pe minoră, spunând public toate aspectele la care Irina excelează.

Și nu doar că excelează, dar rezultatele sale foarte bune au făcut-o deja celebră în Malibu. Conform spuselor vedetei stabilite în Dubai, Irina apare deja în ziarele locului, fiind dată ca model pentru ceilalți tineri.

„Irina e mare, e foarte deșteaptă, conduce. Are permis de conducere de la 16 ani. E foarte frumoasă și înaltă. Locuiește în Malibu și învață foarte bine. Are o minte… wow! E deșteaptă familiei. Apare chiar și în ziarele din Malibu cu rezultatele ei excelente sau cu munca ei de voluntariat. Se implică în tot felul de proiecte extrașcolare. Le face pe toate și uneori simt că e un om mare.

Și ei îi place să facă yoga. E pasionată și de partea asta spirituală”, a spus sora Monicăi Gabor, la Kanal D.

Și cum minora și mătușa se înțeleg de minune la aspectul ce ține de partea spirituală a vieții, Ramona Gabor spune că Monica nu le este partener.

Sau nu le prea este, căci în acest domeniu fosta soție a lui Irinel Columbeanu este novice, dar cu mult spirit de cunoaștere mai aprofundată.

„Monica nu este atât de pasionată de partea asta spirituală. M-a vizitat de curând în Dubai și am introdus-o mai mult. Am dus-o la terapie cu ajutorul sunetului, la yoga. I-a plăcut mult și vrea să facă acum și în L.A”, a mai spus Ramona Gabor.

Ramona Gabor, despre experiența inedită pe care a trăit-o

În vârstă de 34 de ani, Ramona Gabor este cea mai mică dintre cele trei surori. După ce a cochetat cu modellingul în țară, bruneta a ales să plece în Dubai, unde locuiește și are afaceri de 12 ani. Recent, ea a venit în România pentru a-și vizita rudele.

Ajunsă în România, Ramona Gabor a fost prezentă în emisiunea prezentată de Teo Trandafir la Kanal D, unde a povestit despre o experiență grea pe care a trăit-o în Dubai. Sora Monicăi Gabor a avut o apariție suprinzătoare în platoul emisiunii, unde a împărtășit detalii impresionante despre viața sa de lux în Dubai și despre călătoria prin intermediul careia și-a dorit să se regăsească şi să-și redobândească echilibrul interior.

După o absență de 12 ani, Ramona Gabor a revenit în România pentru a petrece timp alături de familia sa din Bacău. Cu toate acestea, vizita sa în țară nu s-a oprit doar la întâlnirea cu cei dragi, ci a inclus și o apariție strălucitoare în emisiunea de la Kanal D.

Ramona a povestit despre experiența sa personală de 10 zile în meditație totală, cunoscută sub numele de „silent meditation”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *