Prima pagină » Radio » Actualitate » Ramona Gabor nu suflă niciun cuvânt despre iubit. De ce nu vrea să dea detalii despre viața ei amoroasă

Ramona Gabor nu suflă niciun cuvânt despre iubit. De ce nu vrea să dea detalii despre viața ei amoroasă

13 oct. 2023, 12:23,
în Radio

Ramona Gabor, sora Monicăi, nu vrea să sufle niciun cuvânt despre iubit, ea păstrând discreția absolută cu privire la viața sentrimentală. Frumoasa șatenă locuiește de mai bine de 10 ani în Dubai și o duce destul de bine, având propria afacere. Cu toate acestea, Ramona Gabor nu a uitat de țara natală, venind în vizită și anul acesta.

Ramona este cea mai mică dintre surorile Gabor, ea și Monica fiind cele care au ales să plece din țara natală. Alina, cea mai mare dintre ele, este cea care a rămas în țară având o familie frumoasă. Astfel că, și Monica, dar și Ramona au la cine să vină în România.

Ramona Gabor nu suflă niciun cuvânt despre iubit

Ramona Gabor trăiește o frumoasă poveste de dragoste, însă ascunsă de ochii celor curioși. În vara acestui an, fosta cumnată a lui Irinel Columbeanu s-a întors în România, pentru a-și vizita familia din Bacău. Având în vedere venirea ei pe meleagurile natale, sora Monicăi Gabor a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir. Acolo, ea a confirmat că se află într-o relație. Însă, care este motivul central pentru care nu dorește să expună identitatea partenerului său? Ramona nu a stat pe gânduri și a motivat decizia.

În vară, Ramona Gabor mărturisea că se află într-o relație de lungă durată. Însă, nu a dorit să își expună partenerul de viață. Așa cum a mărturisit și Monica, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, ea dorește să mențină o discreție totală, atunci când vine vorba despre viața personală.

„Am inima plină de iubire. Sunt cu cineva de foarte multă vreme, dar îmi place să păstrez această relație pentru mine și sufletul meu. Îmi place să fiu discretă, pentru că am trecut prin tot felul de lucruri când eram mai mică. Acum m-am mai maturizat și eu și știu că e bine să ții ce e aproape de sufletul tău să fie acolo, doar aproape de sufletul tău”, a declarat Ramona Gabor.

Ramona Gabor, foarte apropiată de surorile ei

De altfel, Ramona Gabor a mărturisit că are o relație foarte bună cu familia, ținând legătura în permanență. Mai mult decât atât, chiar dacă se află la mare depărtare unii de alții, reușesc să petreacă timp împreună.

„Eu cu familia mea mă văd foarte des, doar că nu e pe rețelele sociale. Încercăm să ne vedem foarte des, mă vizitează ei în Dubai sau ne întâlnim în Europa, America. Întotdeauna încercăm să ne facem timp pentru familie, iar revederea e foarte dulce. Eu am două surori, cea mai mare e cu 7 ani mai mare, Alina.

Mă înțeleg foarte bine cu ea, nu ne-am certat niciodată în toată viața asta. Este cea care mereu ne dă sfaturi, ne protejează, are grijă de noi și o iubim foarte mult, pentru că e sora aceea care e mai înțeleaptă dintre noi. Cu Monica am o relație la fel de specială, noi suntem mai apropiate de vârstă și de aceea ne e și mai ușor să ne vedem. Ne întâlnim peste tot, călătorim și vorbim în fiecare zi, cam cel puțin o oră pe zi”, a mărturisit Ramona Gabor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`