Prima pagină » Radio » Actualitate » Ramona Gabor, despre experiența inedită pe care a trăit-o. „Nu am avut voie să fac absolut nimic”

Ramona Gabor, despre experiența inedită pe care a trăit-o. „Nu am avut voie să fac absolut nimic”

05 iul. 2023, 10:33,
în Radio

Ramona, cea mai mică dintre surorile Gabor, a povestit recent despre experiența inedită pe care a trăit-o în Dubai, în urmă cu ceva timp. Frumoasa brunetă a revenit de curând pe meleagurile natale pentru a-și revedea rudele. Nu în ultimul rând, Ramona a făcut dezvăluiri și despre relația cu sora ei Monica Gabor, stabilită de peste zece ani în America.

În vârstă de 34 de ani, Ramona Gabor este cea mai mică dintre cele trei surori. După ce a cochetat cu modellingul în țară, bruneta a ales să plece în Dubai, unde locuiește și are afaceri de 12 ani. Recent, ea a venit în România pentru a-și vizita rudele.

Ramona Gabor, despre experiența inedită pe care a trăit-o

Ajunsă în România, Ramona Gabor a fost prezentă în emisiunea prezentată de Teo Trandafir la Kanal D, unde a povestit despre o experiență grea pe care a trăit-o în Dubai. Sora Monicăi Gabor a avut o apariție suprinzătoare în platoul emisiunii, unde a împărtășit detalii impresionante despre viața sa de lux în Dubai și despre călătoria prin intermediul careia și-a dorit să se regăsească şi să-și redobândească echilibrul interior.

După o absență de 12 ani, Ramona Gabor a revenit în România pentru a petrece timp alături de familia sa din Bacău. Cu toate acestea, vizita sa în țară nu s-a oprit doar la întâlnirea cu cei dragi, ci a inclus și o apariție strălucitoare în emisiunea de la Kanal D.

Ramona a povestit despre experiența sa personală de 10 zile în meditație totală, cunoscută sub numele de „silent meditation”.

„Am fost într-o meditație timp de 10 zile – «silent meditation» (n.r. – medație fără să vorbească deloc); nu am vorbit, nu am folosit telefonul, nu am folosit laptopul, nu am avut voie să citesc, nu am avut voie să fac absolut nimic timp de 10 zile, nici măcar «eye contact» (n.r. – contact vizual). Și am stat 10 zile efectiv în meditație 12 ore pe zi”, a povestit Ramona Gabor.

În ce relații este cu sora ei, Monica Gabor

Tot în cadrul acestei emisiuni, Ramona Gabor a dezvăluit și detalii despre relația cu sora sa, celebra Monica Gabor, și cu nepoata sa, Irina, pe care le-a vizitat în Malibu, acolo unde acestea locuiesc. Vedeta a subliniat că nu a uitat niciodată de unde a plecat și că a avut parte de provocări în România, mai ales din momentul în care a devenit o persoană publică.

„Mi-a fost foarte greu aici, în România, când am început. (…) Eu am ajuns să fiu persoană publică fără să vreau, prin prisma surorii mele și a relației cu Irinel (n.r. – Columbeanu). Am încercat să-mi cresc și eu oportunitățile mele, dacă tot s-a întâmplat. În schimb, mi-a fost destul de greu cu tot ce s-a scris. (…) Au fost multe lucruri care m-au deranjat. Din acest motiv am și lucrat atât de mult la mine. Îmi păsa foarte mult de părerea altora. Foarte mult”, a adăugat aceasta.

Acum, ea este mulțumită de viața pe care o are în Dubai, Ramona Gabor având și un business cu parfumuri, pe care l-a pornit recent, și de care este foarte mândră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`