Prima pagină » Cancan » Ramona Gabor, cu fostul iubit, Gabi Bădălău, la restaurant. La întâlnire a participat și Irina Columbeanu

Ramona Gabor, cu fostul iubit, Gabi Bădălău, la restaurant. La întâlnire a participat și Irina Columbeanu

03 iul. 2024, 13:17,
BZI.ro, în Cancan

Ramona Gabor s-a întâlnit cu fostul iubit, Gabi Bădălău, la restaurant, de la despărțirea celor doi trecând 15 ani. Bruneta și afaceristul au format în trecut un cuplu timp de 5 ani, iar revederea a fost un moment plăcut pentru ambii. Însă, Ramona Gabor nu a mers singură, ci a fost însoțită de nepoata ei, Irina Columbeanu.

Au trecut aproape trei săptămâni de când Irina Columbeanu a revenit din America și a aterizat pe plaiuri mioritice, îmbrățișându-și cu foc tatăl pe Aeroportul Otopeni. Adolescenta a petrecut doar o săptămână în compania părintelui ei, după care a preluat-o mătușa ei, Ramona Gabor.

Ramona Gabor, cu fostul iubit, Gabi Bădălău, la restaurant

Miercuri, 2 iulie, Ramona Gabor a ieșit la restaurant cu fostul său iubit, însă a fost însoțită și de nepoata ei, Irina Columbeanu. Fiica lui Irinel Columbeanu și mătușa ei petrec timp de calitate împreună, s-au plimbat prin țară și au luat masa la cele mai luxoase restaurante din București.

Într-o astfel de locație au fost surprinse cele două seara trecută, însă nu singure, ci alături de fostul iubit al Ramonei Gabor. Bruneta a luat cina cu Gabi Bădălău la un restaurant de fițe din București, după 15 ani de când și-au spus „adio”.

Vedeta nu s-a dus, însă, singură la întâlnirea cu bărbatul cu care a format un cuplu timp de 5 ani în trecut și care, până de curând, a fost într-o relație cu Bianca Drăgușanu. Sora Monicăi Gabor a fost însoțită și de nepoata ei, Irina Columbeanu.

Cei trei s-au distrat pe cinste seara trecută, dovadă fiind și postările pe care Irina Columbeanu le-a făcut pe Instagram. Adolescenta a postat o fotografie cu delicatesele pe care ea, dar și mătușa sa și fostul iubit al acesteia le-au degustat.

Mai mult, Irina a publicat și o imagine în care apărea, zâmbitoare, alături de Ramona Gabor.

Pe de altă parte, Ramona Gabor și fostul iubit ar fi fost destul de apropiați la cină, s-au privit lung, și-au zâmbit și au purtat discuții în care ambii păreau să fie extrem de implicați.

Irina Columbeanu își ajută financiar tatăl

Irina Columbeanu i-a îndeplinit tatălui ei cel mai mare vis, iar în data de 14 iunie a revenit, după 6 ani, în România. Imediat după revederea dintre fostul afacerist și fiica sa, cei doi i-au oferit, împreună, și un interviu de zile mari lui Adiță Voicu.

În cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, Irina Columbeanu a vorbit despre viața pe care o duce în America, povestind că s-a angajat la un restaurant, iar o parte din banii pe care îi câștigă îi trimite tatălui ei, în România.

Adolescenta s-a declarat extrem de recunoscătoare pentru toate lucrurile pe care Irinel Columbeanu le-a făcut pentru ea, mărturisind că nu ar fi reușit să aibă viața din prezent dacă tatăl ei nu ar fi făcut anumite sacrificii.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *