Prima pagină » Cancan » Ramona Gabor, acasă de sărbători după 10 ani. Nu mai venise în țară, de Crăciun, după decesul mamei sale

Ramona Gabor, acasă de sărbători după 10 ani. Nu mai venise în țară, de Crăciun, după decesul mamei sale

28 dec. 2023, 11:02, 1 ,
în Cancan

Ramona Gabor a revenit acasă de sărbători, pentru a petrece Crăciunul, după 10 ani în care a petrecut iarna departe de meleagurile natale. Sora mai mică a Monicăi și Alina Gabor duce o viață de vis în Dubai, unde are și o afacere cu parfumuri. Pentru Ramona Gabor, timpul a vindecat rănile după decesul mamei sale, iar acum petrece românește.

Ramona Gabor s-a stabilit de ani buni în Dubai, acolo unde și-a deschis o linie de parfumuri și trăiește o viață de lux. Sora Monicăi Gabor le arată foarte des urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare fotografii din locurile exotice pe care le vizitează, semn că o duce foarte bine din punct de vedere financiar, iar viața sa profesională este una înfloritoare.

Ramona Gabor, acasă de sărbători după 10 ani

În acest an, după foarte mult timp, Ramona Gabor a venit în România pentru a petrece sărbătorile de iarnă. În ultimul deceniu, sora Moncăi Gabor a evitat să revină în țara natală mai ales în această perioadă a anului, după moartea tragică a mamei sale. Acum lucrurile s-au schimbat, după ce o bună perioadă a petrecut sărbătorile în țara unde este stabilită, Dubai.

Ramona Gabor a ajuns la Bacău, după o bună perioadă în care a evitat cu desăvârșire să revină la locurile din copilărie, să stea față în față cu tot ce a lăsat în urmă, oameni dragi, tradiții, obiceiuri, prieteni vechi și locurile în care a copilărit alături de cele două surori ale sale. Timpul a vindecat rănile după decesul mamei sale, iar acum petrece românește alături de persoanele dragi pe care le-a lăsat în urmă când a decis să părăsească România. Totodată, în urmă cu 3 ani, și tatăl Ramonei Gabor s-a stins din viață.

Pentru a marca acest moment emoționant din viața sa, Ramona Gabor a postat în mediul online un mesaj emoționant și un scurt filmuleț în care le-a arătat internauților cât de fericită este pentru că se află din nou în locul de unde a plecat.

„După un deceniu în care am evitat ecourile Crăciunurilor după decesului mamei, anul acesta am luat decizia de ultim moment de a mă reîntoarce acasă. În mijlocul chipurilor familiare ale rudelor și prietenilor din copilărie, am găsit căldura vechilor tradiții, creând noi amintiri care rezonează cu spiritul iubirii și al păcii. Uneori, călătoria înapoi este o îmbrățișare vindecătoare”, a scris Ramona Gabor pe Instagram.

Mama surorilor Gabor a avut o moarte tragică

În urmă cu 10 ani, Veronica Bulai, mama Ramonei, a Monicăi și a Alinei Gabor, s-a stins din viață într-un mod tragic. Se afla într-o excursie la mai multe mănăstiri din județul Gorj, alături de mai mulți turiști. La un moment dat, în timp ce se afla în fața peșterii Polovragi, o bucată de stâncă s-a desprins și a lovit-o în plin. Femeia s-a stins din viață pe loc, medicii putând doar să constate decesul.

„Nu știu nimic. Ce-i cu ea, ce? Mama abia se întorsese dintr-o vacanţă. Nu știu să se fi aflat în alta. Am vorbit acum o oră (ora 13.00, ora Bucureștiului) cu surorile mele. Toți erau bine. Nu știu mai mult. O să o sun pe mama acum”, declara Ramona Gabor la acea vreme, extrem de tulburată.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *