Prima pagină » Cancan » Ramona Gabor a făcut anunțul care a luat prin surprindere pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta: „De ceva vreme”

Ramona Gabor a făcut anunțul care a luat prin surprindere pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta: „De ceva vreme”

30 mai 2023, 12:27,
în Cancan

Ramona Gabor s-a mutat de câțiva ani în Dubai, acolo unde și-a deschis o linie de parfumuri și trăiește o viață de lux. Sora Monicăi Gabor le arată foarte des urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare fotografii din locurile exotice pe care le vizitează, semn că o duce foarte bine din punct de vedere financiar, iar viața sa profesională este una înfloritoare.

Pe plan sentimental, însă, Ramona nu se bucură de același succes pe care îl are în afaceri.

Ramona Gabor a făcut anunțul care a luat prin surprindere pe toată lumea

Până de curând, Ramona a fost într-o relație și posta fotografii în mediul online, în care apărea alături de un bărbat și era foarte fericită. Recent, însă, vedeta a transmis un mesaj pe Instagram în care se declară o femeie singură și povestește că este destul de pretențioasă în ceea ce privește bărbații care intră în viața ei.

Ramona nu a reușit să își găsească sufletul pereche și spune că nu a mai întâlnit un „bărbat bun” de multă vreme.

„Nu ies cu nimeni în acest moment. Sunt singură pentru că sunt foarte pretențioasă, dar oricum… unde sunt toți bărbații buni? Nu am mai văzut un bărbat bun de ceva vreme bună”,  a spus Ramona Gabor pe rețelele de socializare.

Ramona Gabor s-a afișat pe rețelele de socializare îmbrăcată în rochie de mireasă

La sfârșitul anului trecut, Ramona a postat pe Instagram un filmuleț în care purta o rochie de mireasă, iar internauții s-au grăbit să se întrebe dacă nu cumva sora Monicăi Gabor s-a căsătorit în secret, în Dubai. Teoria fanilor Ramonei a fost întărită și de faptul că aceasta se afla într-o relație și se afișa alături de un bărbat, părând extrem de fericită.

Totuși, zvonurile au fost rapid dezmințite și s-a aflat că vedeta nu a ajuns încă în fața altarului.

„Te căsătorești?” ,  „Arăți ca o adevărată prințesă din basm în rochia aia” ,  „Pur și simplu uimitoare” ,  „O rochie de mireasă atât de frumoasă”,  „E atât de frumoasă ”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților, la postarea Ramonei în care apărea îmbrăcată într-o superbă rochie de mireasă.

Cu ce se ocupă Ramona Gabor

Ramona Gabor este antreprenor, are propria afacere. Aceasta are o linie de parfumuri care îi poartă numele. Pe rețelele de socializare aceasta își promovează produsul de care e tare mândră. Chiar ea este imaginea afacerii, pozează în diferite ipostaze cu produsele sale.

Pe Instagram e foarte activă, acolo postează fotografii și clipuri video din viața de zi cu zi. Ramona Gabor duce o viață de prințesă în Dubai. Merge în cele mai luxoase restaurante, poartă haine și bijuterii de la branduri celebre, conduce și mașini de sute de mii de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *