Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ramona din Clejani a cerut ordin de restricţie împotriva lui Fulgy! Îi este frică să iasă din casă după ce băiatul Clejanilor a ameninţat-o că o omoară

Ramona din Clejani a cerut ordin de restricţie împotriva lui Fulgy! Îi este frică să iasă din casă după ce băiatul Clejanilor a ameninţat-o că o omoară

12 iul. 2021, 08:19,
George Cristian în Cancan ultimă oră

Este din nou scandal în familia Clejanilor după ce sora lui Fulgy, Ramona de la Clejani, a cerut ordin de restricţie împotriva fratelui vitreg. Femeia susţine că îi este frică să iasă din casă după ce Fulgy a ameninţat-o că o ucide dacă nu iese în presă să spună că nu este fiica lui Ioniță de la Clejani.

Fulgy se află în prezent în arest la domiciliu după ce este acuzat de tâlhărie după ce i-a luat telefonul unei jurnaliste care a apelat la ajutorul oamenilor legii.

Ramona de la Clejani cere ordin de restricţie după ce Fulgy i-a ameninţat copiii

Ramona de la Clejani susţine că îi este frică pentru viaţa copiilor ei dar şi pentru propria viaţă. Altfel spus, tânăra a cerut un ordin de restricţie după ce băiatul Clejanilor i-a ameninţat copiii şi i-a promis surorii vitrige că o va ucide dacă nu iese în public să spună că nu este fiica lui Ioniță de la Clejani.

Pentru că femeia nu se simţea în siguranţă, aceasta a apelat la Poliţie şi ulterior şi-a dat în judecată fratele. Prin intermediul avocatului, femeia a cerut un ordin de restricţie împotriva lui Dan Manole. Altfel spus, Ramona de la Clejani a menţionat că ameninţările nu s-au oprit nici acum şi că nu poate dormi noaptea din această cauză.

„Toți prietenii m-au susținut și m-au îndrumat să merg la poliție. Eu vreau să știu un singur lucru, dacă eu am vorbit frumos, m-am comportat frumos, de ce să mă ameninți în halul acesta, de ce să-mi ameninți copiii? Cea mai mare supărarea a mea este că părinții lui nu iau atitudine.”

Fulgy, un lung şir de violente! Și-a bătut tatăl care a sunat la 112

Fulgy este autorul unui lung şir de violente. După ce a fost prins de oamenii legii conducând un autoturism deși de află sub influenţa alcoolului şi a altor substanţe, tânărul a mai avut probleme cu legea. Altfel spus, în urmă cu o săptămână, poliţiştii au fost sesizaţi referitor la un act de violentă. Altfel spus, Fulgy şi-ar fi agresat tatăl care a sunat la 112. Poliţiştii au constatat că fapta se confirmă dar Ioniță de la Clejani nu a mai depus plângere penală împotriva fiului.

Fulgy a fost internat într-o clinică specializată pentru a se trata de dependenţa de droguri, dar a fost externat de la clinică deoarece nu a răspuns tratamentului.

Fulgy a fost internat, pentru o perioadă, la Spitalul Obregia din Capitală. Tânărul a ajuns acolo, dupa situația neplacută pe care a creat-o. Mai exact, într-o seară, Fulgy a fost oprit de oamenii legii pentru un control de rutină. Acesta a fost supus unui alcooltest, la care a ieșit negativ, iar, mai apoi, a făcut un DrugTest, în urma căruia i-a ieșit un rezultat pozitiv la o substanță interzisă. Tânărul a fost luat de către oamenii legii de la locuință și dus la Secția 11 de Poliție din Capitală, după ce ar fi fost reclamat de tatăl lui, în urma unor amenințări. Mai apoi, acesta a fost internat la clinica de dezintoxicare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *