Prima pagină » Radio » Actualitate » Ramona de la Clejani, în prag de despărțire de logodnic. Ce probleme are în relație, chiar înainte de nuntă

Ramona de la Clejani, în prag de despărțire de logodnic. Ce probleme are în relație, chiar înainte de nuntă

06 nov. 2023, 11:50,
BZI.ro, în Radio

Ramona de la Clejani este în prag de despărțire de logodnic, chiar înainte de nuntă, după ce Ady Paris i-ar fi pus anumite condiții. Fiica nerecunoscută a lui Ioniță de la Clejani are parte de o relație tumultuoasă, trecând chiar și peste infidelitățile partenerului ei. Acum, însă, Ramona de la Clejani pare decisă să nu mai treacă peste noua problemă ivită.

Ramona de la Clejani și Ady Paris se confruntă din nou cu probleme în relație. Cu puțin timp înainte ca aceștia să devină soț și soție, artista a anunțat că nu știe dacă marele eveniment va mai avea loc, căci ea și logodnicul ei trec printr-un impas, din cauza unei condiții pe care bărbatul i-a impus-o vedetei.

Ramona de la Clejani, în prag de despărțire, înainte de nuntă

Artista și partenerul ei de viață au o relație tumultoasă, iar de când formează un cuplu au tot trecut prin despărțiri și împăcări, vedeta chiar iertându-l pe bărbat pentru episoadele de infidelitate. În ultima perioadă, însă, părea că lucrurile s-au așezat între ei, ba chiar Ramona de la Clejani dezvăluia că ea și Ady Paris vor deveni în curând soț și soție.

Totuși, se pare că neînțelegerile au apărut din nou între cei doi îndrăgostiți. Cu puțin timp înainte de nuntă, Ramona de la Clejani a vorbit despre despărțire și a mărturisit că nu știe dacă evenimentul va mai avea loc, căci partenerul ei i-a impus să nu mai lucreze cu Dan Bursuc, impresarul cântăreților de manele, și nici cu alți artiști, lucru care a deranjat-o teribil pe brunetă.

„Îmi este frică de ceea ce mă așteaptă. Nu știu dacă este bine să fac acest pas. Luna asta aveam logodna cu viitorul meu soț. Îl iubesc… Și el mă iubește. Doar că situația nu e chiar roz, pentru că el mă pune să renunț la proiectul cu mentorul meu, Dan Bursuc și la toate proiectele viitoare pe care le am cu alți artiști. Pentru nimic în lume nu voi renunța la meseria mea.

Nu mai fac nicio nuntă! Eu cred că este vina mea, pentru că am oferit multă iubire și el încearcă să pună stop la ceea ce îmi este drag.(…) Am trecut cu vederea multe chestii pe care le-a făcut și l-am iertat, dar cred că am greșit. Au venit la mine fel de fel de telefoane de la diferite fete cu poze și am trecut cu vederea pentru că l-am iubit, dar peste asta (n.r. – condiția lui) nu am cum să trec! Ne despărțim!”, a dezvăluit Ramona de la Clejani.

Ce spunea Ramona de la Clejani despre căsătorie

În urmă cu ceva timp, artista se declara fericită în relația cu Ady Paris și chiar dezvăluia că ea și iubitul ei organizează cununia civilă. Vedeta povestea atunci că ea și logodnicul ei au reușit să treacă peste toate momentele de cumpănă din relația lor și sunt pregătiți să facă pasul cel mare. Mai mult, aceștia își doreau să devină soț și soție la sfârșitul lunii octombrie, în se pare că planurile le-au fost date peste cap.

„Știu că nu depinde totul chiar de mine, mi se schimbă alegerile de la un minut la altul, dar vine el și trage cu dinții, mă pune cu picioarele pe pământ. La sfârșitul sezonului, prin Octombrie, dacă ne ajută Dumnezeu, vrem să facem nuntă, cununie. Îmi doresc, pentru că nu am fost îmbrăcată în rochie de mireasă niciodată. În trecut au fost odată niște fete care îmi trimiteau mesaje, trăgeau de mine să mă despart de el, dar uite că am rezistat. Și el a tras de relație și acum suntem bine”, spunea Ramona de la Clejani pentru sursa menționată anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *