Prima pagină » Radio » Actualitate » Ramona de la Clejani este însărcinată. Ioniță, celebrul lăutar, va deveni bunic pentru prima dată

Ramona de la Clejani este însărcinată. Ioniță, celebrul lăutar, va deveni bunic pentru prima dată

02 nov. 2022, 09:39,
în Radio

Celebrul lăutar Ioniță are toate motivele să se bucure că va deveni bunic după ce s-a aflat că Ramona de la Clejani este însărcinată. Fiica nerecunoscută a artistului trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un coleg de breaslă, pe nume Ady Paris. Potrivit celor spuse de Ramona de la Clejani, interpreta va deveni mamă undeva la începutul verii viitoare.

După ce de curând s-a aflat că fiica cea mică a lui Adrian Minune este însărcinată, o astfel de veste a dat și Ramona, fiica ilegitimă a lui Ioniță de la Clejani. Artista este deosebit de încântată că va deveni mamă și este chiar mândră că-l face pe celebrul ei tată bunic. Și totuși, deși vestea ar putea părea oricui una bună, există șanse destul de mari ca Ioniță să nu fie foarte încântat… Și aceasta deoarece mereu au existat tensiuni între cei doi.

Ramona de la Clejani este însărcinată

Așadar, nu Margherita sau Fulgy îi vor face pentru prima dată bunici pe Ioniță și Viorica de la Clejani, ci tocmai fiica ilegitimă a lăutarului, Ramona de la Clejani. Cunoscuta interpretă de muzică de petrecere a declarat că urmează să devină mamă. Astfel, Ramona și partenerul ei de viață, Ady Paris, sunt peste măsură de fericiți.

„Sunt însărcinată într-o lună și ceva. Îl voi face pe Ioniță bunic. Nu știu ce o să fie. Eu îmi doresc foarte mult băiat, el vrea fetiță, acum ce o vrea bunul Dumnezeu. Iubitul meu a fost foarte fericit când i-am zis că o să fie tătic, mai ales că el nu are copii. În ultima perioadă mă simțeam în continuu rău. Eu bănuiam că sunt însărcinată, așa că mi-am făcut un test de sarcină și am aflat atunci că sunt gravidă”, a declarat Ramona de la Clejani!

Reamintim că în urmă cu câteva luni, Ramona de la Clejani și partenerul ei de viață se despărțiseră. Motivul era acela că Ramona aflase că Ady Paris încă mai vorbea cu fosta iubită. Și totuși, în urmă cu o lună, artista a revenit la sentimente mai bune față de iubitul ei și s-au împăcat. Totodată, ea a precizat că au în continuare planuri serioase de viitor, iar acum vestea sarcinii Ramonei îi va apropia și mai mult.

Și ceilalți copii ai lăutarilor de la Clejani au moștenit pasiunea pentru muzică

Așadar, Ramona este fiica pe care Ioniță de la Clejani nu a dorit să o recunoască. Însă muzicianul și soția sa Viorica mai au doi copii, pe Margherita și pe Fulgy. Ambii le-au oferit multe suprize plăcute, moștenindu-le pasiunea pentru muzică. Cu toate acestea, copiii Clejanilor le-au oferit și momente mai puțin plăcute, ambii fiind implicați în unele scandaluri.

Astfel, amintim de incidentul în care a fost implicată Margherita, care a fost prinsă sub influența substanțelor interzise. De asemenea, nici mezinul familiei nu a ocolit ilegalitățile. Acesta s-a remarcat prin abilitățile la pian, dar și prin lucruri care nu îi fac cinste. El a fost acuzat de tâlhărie, iar anul trecut a fost internat la dezintoxicare după mai multe derapaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *